Maşallah Konyaspor

Sezon başından bu yana hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığı TorkuKonyaspor’da takım arkadaşlığı, morali, hırsı ve performansı tüm camiayı memnun ediyor.Herkes bu duruma ‘Maşallah’ diyerek yaklaşıyor ve sezona bu havayla

Yeni sezona iyi bir ekip kurarak başlayan Torku Konyaspor’da hazırlık kampları boyunca ortaya çıkan arkadaşlık, moral motivasyon ve hırslı görüntü tüm camiayı memnun ediyor. Bu olumlu durum taraftarlar tarafından da sevinçle karşılaşırken herkes bu duruma ‘Maşallah’ diyerek yaklaşıyor ve sezona bu havayla  girilmesini temenni ediyor.

TEK EKSİK KALECİ

Yeni sezon hazırlıklarına yüzde 80’ene yakın hazırlıkta  bir kadroyla başlayan Torku Konyaspor yaptığı transferler ve zamanlama ile iyi bir ekip oluşturdu. Yabancı transferlerin de 2. Etap kampına katılmaları yeşil-beyazlı ekibin iyi bir kamp dönemi geçirmesini sağladı.Yeşil-beyazlı ekibin şuanda tek eksiği kaleci transferi.Bunun dışında Torku Konyaspor’da bütün her şey olumlu ve güzel gidiyor. Bu durum taraftarı sevindiriyor ve umutlandırıyor.

HAZIRLIK MAÇLARINDA Kİ PERFORMANS DEVAM EDİYOR

Oynadığı hazırlık maçlarında iyi bir performans sergileyen Torku Konyaspor Ankara’da oynadığı ilk maçında da bu çıkışını sürdürdü. Ankara’ya iki özel maç oynamak için giden yeşil-beyazlı ekip ilk maçında Gölbaşıspor’u 5-2 yendi. Kartal bu maça genç oyuncu ağırlıklı bir kadroyla çıkmasına rağmen gençlerin üstün performansı ile bu maçı kazanmasını bildi

Torku Konyaspor özel maçta Gölbaşı Spor'u 5-2 mağlup ettiAnkara'daki hazırlık maçlarının ilkinde 2.lig B kategorisi takımlarından Gölbaşı Spor ile karşı karşıya gelen Torku Konyaspor, rakibini ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı mücadelede 5-2'lik skorla mağlup etti. OSTİM Stadyumu'nda saat 17:30'da başlayan maçta yeşil-beyazlı ekip Oğuzhan (dk.46 Emre), Benjamin, Selim, Vukovic (dk.46 Volkan Fındıklı), Özgür (dk.65 M.Abdullah Çoban), Uğur İnceman (dk.46 Gökay Işıtan), Vedat Bora, Barış Örücü (dk.56 Yunus Emre Yalçın), Hleb (dk.46 Tufan), Ömer Ali Şahiner, Rangelov (dk.46 Recep Aydın) kadrosuyla mücadele etti. Torku Konyaspor'un gollerini 21.dakikada penaltı ve 32.dakikada DimitarRangelov, 56 ve 83.dakikalarda Recep Aydın ve 85.dakikada Ömer Ali Şahiner kaydetti.

ANTRENMANLARA ANKARA’DA DEVAM EDİLDİ

Gölbaşı Spor ve Ankaraspor A.Ş. ile hazırlık maçları oynamak için Ankara'da bulunan Torku Konyaspor, sabah saatlerinde teknik direktör Mesut Bakkal ve yardımcı antrenörler gözetiminde Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde bir çalışma yaptı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5'e 2 ile devam etti. Top kontrolüne dayalı pas çalışması yapan oyuncularımız, maç ve şut çalışmasının ardından açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı. CiprianMarica ise takımdan ayrı olarak çalışmasını sürdürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri