Masa tenisinde yaz kupası sona erdi

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciliği 2015 faaliyet programında yer alan “Yaz Kupası” Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Salonu’nda yapılan 60 erkek ve 20 bayan sporcunun katıldığı müsabakalar minik bayan, minik erkek, yıldız bayan, yıldız erkek ve büyük erkekler olmak üzere toplam beş kategoride yapıldı.

Kategorilerde dereceye girenlerin madalyaları Necmettin Erbakan Üniversitesi KONDİL uzmanı Osman Bozdemir,  Konya Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü Masatenisi Federasyonu İl Temsilcisi Yalçın Tükel, reklam sektörünün tanınan simalarından Salim Özdemir ve masa tenisi milli takım antrenörlerinden Mahmut Esat Uzun tarafından verildi.

Yapılan ödül töreninin ardından konuşan Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Yalçın Tükel; “Öncelikle faaliyet programımızda yer alan Yaz Kupası İl Birinciliği’ ne katılan bütün sporcularımıza teşekkür ediyorum. Müsabakalarımız tam anlamıyla çok heyecanlı ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Bu çekişmeli ve heyecanlı müsabakalar sonucunda dereceye giren tüm sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Ayrıca Sporcularımıza destek veren kulüplerimize ve idarecilerimize özellikle de sporcularımızın ailelerine şükranlarımı sunuyorum. İnşallah federasyonumuzun desteğiyle de masa tenisi sporunu başlama yaşını kreşlere indireceğimiz çalışmalarla Konya’mızda daha bilinir kılmayı hedefliyoruz. Bunun sonucunda da Milli takımı Konyalı sporcuların oluşturmasını arzu ediyoruz. Sporcularımıza şimdiden katılacakları şampiyonalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri