Masa tenisinde Selçuklu farkı

Selçuklu Belediyesi ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Minikler ve Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’ sona erdi

Selçuklu Belediyesi ev sahipliğinde 1-4 Temmuz tarihleri arasında Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda düzenlenen ‘Minikler ve Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’ sona erdi. 33 ilden yaklaşık 400 sporcunun katılım sağladığı müsabakalar büyük heyecana sahne oldu. Müsabakalarda şehrimizi temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı Şampiyonayı 2 madalya ile tamamladı. Minik Altı kategorisinde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Ali Enes Seren Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Minikler kategorisinde mücadele eden Gülce Dönmez ise şampiyonayı dördüncü sırada tamamladı. Büyük heyecana sahne olan final müsabakalarını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan’da yerinde takip etti. Final maçlarının ardından dereceye giren sporculara ödüllerini Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı takdim etti.

“SELÇUKLU SPORUN MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDECEK”

Spora olan desteklerinin devam edeceğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Burada hakikaten çok güzel müsabakalar gerçekleşti. Son final müsabakalarını da birlikte izlemiş olduk. Müsabakaya katılan bütün sporcularımızın hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Aslında sıralamada birinci olanlar sevindi, ikinci,üçüncü,dördüncü olanlar biraz üzüldüler ama bizim gözümüzde,gönlümüzde hepsi birer şampiyon bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızla birlikte onların ailelerini de tebrik ediyorum onların desteği olmasa hem çocuklarımız spora bu şekilde ilgi duyamazlar hem de bu başarıları elde edemezler. Bütün antrenörlerimize, hocalarımıza çocuklarımızı çalıştıran ekiplerimize de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Geçen hafta tenis turnuvasının ödül törenini yaptık,önceki hafta bisiklet turnuvalarının madalya törenleri yaptık bugün de masa tenisi turnuvasının ilk ödül törenini yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de pandemi sürecinin azalmasıyla birlikte sporla ilgili faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Selçuklumuzda bizde bütün spor faaliyetlerine ev sahipliği yapmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlik Spor İl Müdürümüze, Masa Tenisi Federasyonumuza, burada görev alan hakemlerimize, bütün ekibe ayrı ayrı teşekkür ediyor hayırlı olsun diyorum.”

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri