Masa Tenisi Şampiyonasında Mardin Altın Madalya Kazandı

Malatya’da düzenlenen 9. GAP Spor oyunlarında Masa Tenisi branşında Mardin masa tenisi erkek takımı altın madalya kazandı.    20 ilin katıldığı ve 54 sporcunun yarıştığı turnuvada Mardin masa tenisi takımı şampiyon...

Malatya’da düzenlenen 9. GAP Spor oyunlarında Masa Tenisi branşında Mardin masa tenisi erkek takımı altın madalya kazandı.

    20 ilin katıldığı ve 54 sporcunun yarıştığı turnuvada Mardin masa tenisi takımı şampiyon olarak Mardin tarihinde ilk defa altın madalya ile döndü.

    Altın madalya Mardin adına ayrı bir önem taşıdığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, "Bu başarı son iki yılda yaptığımız planlamanın ne kadar doğru olduğunu bize gösteriyor. Masa tenisinde Türkiye'de söz sahibiyiz. Katıldığımız her organizasyonda kupa ile dönüyoruz. Margenç erkek takımımız Türkiye 1. Liginde, bayan takımımız ise Türkiye 2. Ligi'nde mücadele ediyor. Türkiye genelinde hem erkek hem bayan takımıyla mücadele eden ender illerden bir tanesiyiz. Malatya ilinde altın madalya alan antrenör ve sporcularımızı gönülden tebrik eder başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri