Mars Girişimcilik Projesi yeni dönemi başlatıyor

Gençlere farklı alanlarda kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmelerini sağlamak üzere yola çıkan Mars Projesi, Konya Bilim Merkezi’nde yapılacak açılışla yeni döneme başlıyor.

Gençlere farklı alanlarda kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmelerini sağlamak üzere yola çıkan Mars Projesi, Konya Bilim Merkezi’nde yapılacak açılışla yeni döneme başlıyor. “İnsan Odaklı Sosyal Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi” sloganını kullanan projede bu yıl 5 ilden seçilen 100 lise öğrencisi eğitim alacak.

ÖNDER Gençlik tarafından Anadolu imam hatip liselerindeki öğrencilerle girişimcilik projelerini hayata geçirmek için çeşitli fırsatlar sunmayı ve montörleri ile projelerini geliştirebilecekleri bir ortam tahsis etmeyi hedefleyen Mars Projesi, 2023 yılı güz döneminde İstanbul’da 200 genç ile hayata geçirildi. Online eğitimlerle girişimcilik alanındaki önemli isimler gençlere ders verirken, yüz yüze buluşmalarda gençler girişimcilik ekosistemi içindeki pek çok kişi ile birebir iletişim kurma fırsatı yakaladı.

Mars Projesi gençlere bir yıl boyunca meraklı, araştırmacı, rekabetçi ve sorgulayıcı bir bakış açısı kazandırarak kariyer yolculuklarında önemli bir adım atmalarını hedefliyor.

Proje bugün saat 10.00’da Konya Bilim Merkezi’nde gerçekleşecek.

HABER MERKEZİ



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri