Marmaris’te Uyuşturucu Operasyonu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Jandarma kontrol noktasında bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 254 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.Edinilen bilgi...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Jandarma kontrol noktasında bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 254 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çetibeli Jandarma noktasında rutin denetim esnasında bir yolcu otobüsü durduruldu. Otobüste yolcu olarak bulunan 3 kişinin durumundan şüphelenen jandarma ekipleri şahısların üst ve çantalarında arama yaptı. Çantada yapılan aramada poşet içine zulalanmış 254 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgilileri bulunduğu tespit edilen 3 şahıs ifade için karakola götürüldü. Zanlılar hakkında yaşal işlem başlatıldı.

Jandarma yetkililerince yapılan açıklamada, denetimlerin halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması kapsamında aralıksız süreceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri