Marmara'da 1 Ton Ağılığında Köpek Balığı Yakalandı

Marmara Denizi Beylikdüzü açıklarında avlanan balıkçıların ağına 1 ton ağırlığında köpek balığı takıldı. Dev köpek balığı, bir süre sergilendikten sonra kanser hastalarına dağıtılacak.Beylikdüzü açıklarında dün gece ava...

Marmara Denizi Beylikdüzü açıklarında avlanan balıkçıların ağına 1 ton ağırlığında köpek balığı takıldı. Dev köpek balığı, bir süre sergilendikten sonra kanser hastalarına dağıtılacak.

Beylikdüzü açıklarında dün gece ava çıkan balıkçıların ağına yaklaşık 950 kilo ağırlığında ve 4 metre boyunda köpek balığı takıldı. Yemek için balık sürüsü takip ettiği sırada yakalanan köpek balığı, Beylikdüzü’nde bulunan Balıkçı Kenan’a getirildi. Balıkçılar, yaklaşık bir ton ağırlığındaki köpek balığını sergilemek için halatla bağladı. Ağzı açık bir şekilde sergilenen köpek balığı vatandaşların ilgisini çekti. Vatandaşlar köpek balığını görünce fotoğraf çekmeden duramadı.

Daha öncede irili ufaklı çok sayıda köpek balığı yakaladıklarını anlatan iş yeri sahibi Kenan Balcı, “Beylikdüzü açıklarında yakaladık. Palamut sürülerinin peşindeyken yakalandı. 800 kiloluk terazi tartmadı. Boyunu da ölçtük. Şuana kadar gelen en büyük köpek balıklarından. Daha önce bu kadar büyüğünü yakalamamıştık.” diye konuştu.

Köpek balığı etinin kanser hastalığına iyi geldiğini duyduklarını ifade eden Balcı, “Köpek balığını birkaç gün sergiledikten sonra buraya gelen müşterilerimize, kanser hastalarına şifa olsun diye ücretsiz dağıtacağız.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri