Marmara, Ege Bölgesi Ve Batı Akdeniz İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege Bölgesi ve Batı Akdeniz için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Buna göre, saat 09.00 ile 18.00 arasında Marmara’da görülecek yağışların; İstanbul, Çanakkale ve Balıkesir illeri başta olmak...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege Bölgesi ve Batı Akdeniz için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Buna göre, saat 09.00 ile 18.00 arasında Marmara’da görülecek yağışların; İstanbul, Çanakkale ve Balıkesir illeri başta olmak üzere Bursa, Yalova il geneli ile Tekirdağ ve Edirne'nin güneyi, Bilecik’in batı kesimlerinde kısa süreli fırtına ile birlikte yerel olarak kuvvetli olması beklendiği ifade edilerek, yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Ege Bölgesi'nde, 06.00-18.00 saatleri arasında görülecek yağışların; İzmir ve Kütahya başta olmak üzere Manisa, Muğla, Aydın, Uşak ve Denizli çevrelerinde kısa süreli fırtına ile birlikte yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (lokal dolu, sel, su baskını, yıldırım, kıyı kesimlerde hortum riski vb.) dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yine Batı Akdeniz'de öğle saatlerinden itibaren görülecek yağışların, Antalya'nın batı kesimleri ile Isparta ve Burdur çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri