Marketing Anadolunun lansmanı yapıldı

Marketing Türkiyenin Anadolu açılımı olan Marketing Anadolunun lansmanı Konyada yapıldı

Marketing Türkiye’nin Anadolu açılımı olan Marketing Anadolu’nun lansmanı Konya’da yapıldı.  Konya Ticaret Odası salonunda gerçekleştirilen lansmana, reklam sektörü temsilcilerinin yanı sıra üniversite öğrencileri de ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ün de hazır bulunduğu lansmanın açılış konuşmasını Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu yaptı. Anadolu’da yaşanan üretim devriminin kayıtsız kalınamayacak kadar önemli olduğuna dikkati çeken Ocakoğlu, “Yıllarca Anadolu’nun ne yapmaya çalıştığını, nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlamak için uğraş verdik. Ancak son on yılda Anadolu’da yaşanan gelişmeler, doğru zamanın şimdi olduğuna ikna etti. Üretim gücü artan Anadolu’nun şimdi yapması gereken markalaşmak. Biz de tam bu noktada devreye girmeyi planlıyoruz. Firmaların, markalaşma adına neler yapabileceği, nasıl bir yol izleyeceği konularında bir çözüm ortağı, bir ışık olmayı planlıyoruz” dedi.

Marketing Anadolu’nun, Anadolu’daki hareketinin mimarlarından olan Localtime Yerel Medya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Küfündür ise, her zaman yerel mecraya güven duyduklarını ve bunun karşılığını her zaman aldıklarını söyledi. Firma olarak, müşteriye ulaşmanın en iyi yönteminin yerel mecralar olduğuna inandıklarını söyleyen Küfündür, bu görüş çerçevesinde Marketing Anadolu fikrinin doğduğunu ifade etti. Küfündür, Marketing Anadolu’nun, KOBİ’lerin birer marka olmasını sağlamak adına uğraş vereceğini dile getirdi.

Programda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk de yaptıkları konuşmalarda, Konya’nın ekonomik büyümesine dikkat çektiler ve bu büyümenin markalaşma konusunda uzmanlaşma zorunluluğunu doğurduğunu anlattılar.

Lansmanın son bölümünde, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve yazar Ali Saydam, öğrencilere reklamcılıkta dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler verdi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri