Market Sahibini Dövüp Kamera Kayıtlarını Aldılar

Başkent'te önce birbirleriyle kavga eden kimliği belirsiz kişiler, daha sonra içeri girdikleri bir marketin sahibini dövdü. Saldırganlar güvenlik kamerasının kayıt cihazını sökerek kaçtı.Olay, Ankara Gençlik Caddesi üzerinde meydana geldi....

Başkent'te önce birbirleriyle kavga eden kimliği belirsiz kişiler, daha sonra içeri girdikleri bir marketin sahibini dövdü. Saldırganlar güvenlik kamerasının kayıt cihazını sökerek kaçtı.

Olay, Ankara Gençlik Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, sabaha karşı cadde üzerindeki bir marketin önüne gelen 10 kişi, önce kendi aralarında kavga etti. Daha sonra marketin içine giren şahıslar, Özkan isimli market sahibini feci şekilde dövdü. Marketin içinde ellerine geçirdikleri soda şişelerini, tezgahlardaki içki şişelerine fırlatarak kıran şahıslar, marketin içini savaş alanına çevirdi. Yaşananları kaydenen güvenlik kameralarının kayıt yaptığı cihazı söken saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, dövülerek ağır yaralanan market sahibine ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kendine saldıranlardan bazılarını tanıdığını ifade eden Özkan isimli market sahibi, şahısların önce marketin dışında birbirleriyle kavga ettiklerini, daha sonra kendisine döndüklerini anlattı.

Sağlık ekibi tarafından sedyeye konulan yaralı market sahibi, ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri, marketin güvenlik kamera kaydının götürülmesi nedeniyle çevre işyerlerinden güvenlik kamera görüntüsü araştırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri