‘Marka şehrin makyajı aktı’

MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, önceki gün şehirde yağan yağmurla birlikte belediyelerin makyajının da aktığını söyledi.

 “Avrupa kenti, çağdaş şehir, dünya kenti  sular altında kaldı. Sayın Başbakan’a buradan çağrımız; gelin marka şehrin halini görün” diyen Ali Yücel, şu değerlendirmeleri yaptı: “Sadece ana arterlerde yapılan göz boyama yatırımlarla belediyecilik yaptıklarını düşünenler gece kafalarını yastığa koyduklarında, vatandaş evlerini basan sudan kurtulmaya çalışırken, rahat uyumuşlardır umarım. Yaklaşık 20 yıldır altyapıyla ilgili çivi çakmayan belediyelerimizin foyası yarım saatlik yağmurla gün yüzüne çıkmış bulunuyor. Şehre bunca yıldır hizmet ettiklerini ileri sürerek billboardlarda  boy boy yaptıkları işlerden ziyade kendi reklâmını yapanların yüzlerindeki gösterişe dönük sahte makyajlar aktı ve gerçek yüzleri ortaya çıktı. Sadece köprülü kavşak, park bahçe düzenlemesiyle geçiştirilen belediyecilik anlayışının iflası, yağmurla birlikte kavşakların altına gömüldüğünü sayın belediye başkanları gördümü bilinmez ama vatandaşlarımız billboardlarda sırıtarak  yapılan belediye başkanlığının, evi  sular altında kalan  insanımızı  kurtaramadığını görmüştür diye düşünüyorum.”
Ali Yücel, “Artık vatandaşlarımız göstermelik yatırımlar istemiyor, belediyelerin kaldırımlar ve parke taşlarıyla uğraşmaya ara verip, alt yapı yatırımlarını tamamlamasını, 21 yüzyılın yaşanabilir kentinin  ancak bununla mümkün olacağını biliyor. Belediyelerin rant işlerinden vakit bulursa asli işlerine bir an önce dönmesini bekliyor” değerlendirmesini yaptı.
MEHMET KEÇECİLER’E ELEŞTİRİLER
Eski Bakan Mehmet Keçeciler’in geçtiğimiz günlerde Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı açıklamaları da eleştiren Ali Yücel, “Siyasette bir görev verilirse kaçmayacağını ifade eden ve hemen ardından da AKP’nin tekrar iktidar olabileceği ile ilgili hayallerini pazarlama çabasının ülke gerçeğinden kopuk bir anlayışın olarak görmekteyiz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri