Marina Park görücüye çıktı

Margaçlar İnşaatın önemli projesi Marina Park Villalarının örnek dairesi tamamlanarak müşterilerin ziyaretine açıldı. Nitelikli projede yer alan Villalar, özel lansman fiyatı ile satışa sunuluyor

Yaptığı seçkin, nitelikli ve özel yapılarla sektörde önemli bir mesafe kateden Margaçlar İnşaat, Buhara Mahallesi'nde 2014 Aralık ayında temelini attığı yeni projesi "Marina Park Vilları"nın örnek dairesini müşterilerinin beğenisine sundu. Sektöre öncelikle kişiye özgü yapılar inşaa ederek giren ancak daha sonra gelen talepler doğrultusunda toplu projelerde kendini gösteren Margaçlar İnşaat, Buhara Mahallesinde 6+1 şeklinde toplam 20 villadan oluşan Marina Park Villalarının temelini attı. Büyük bir titizlik ve özenle profeyi faaliyete geçiren Margaçlar İnşaat, kısa zamanda inşaata başlayan ve en kaliteli malzemelerle en özel işciliklerin yapıldığı villaların örnek dairesini müşterilerinin beğenisine açtı. Toplamda 3 kattan oluşan ve ilk giriş katında günlük oturma odası, salon, mutfak ve lavabo-WC yer alırken üst katta ise Otel odası konseptinde hazırlanan ebeveyn yatak odası 2 adet çocuk odası, jakuzili banyo ve balkon bulunuyor. Ebeveyn yatak odasında ise giyinme odası, ebeveyn duş ve elbise odası farklılık oluşturuyor.

ÖZEL KAMPANYALAR DÜZENLENİYOR

Zemin katta misafirler için düşünülmüş giyinme odalı yatak odası ile çocuk odası ve WC yer alırken aynı katta çamaşırhane, kombi ve malzeme odası geniş bir yaşam alanı oluşturuyor. Özel havalandırma ve yerden ısıtma sistemi ile dizayn edilen Villalarda tam akıllı sistem mevcut. Kumandalı panjurlar ise size özel bir yaşam alanı sunuyor. Mutfaktaki özel ayrıntılar ise kaliteli bir yaşam alanını evin hanımına sunmaktan geri kalmıyor. Kullanılan malzemelerin kalitesi ilk görüşte dikkat çeken unsurların başında geliyor. Her villaya 2 araçlık yerin verildiği kapalı otaparkı ile dış görselliğe katkı sağlayan projede havuzun yanısıra sosyal eğitim ve spor alanlarının varlığı ise konsepte uyan bir detay.  10 bin metrekarelik toplam alanda 8 bin metrekare yeşil alan ve kamelyalara ayrılan bölümlerin dışında kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, kafeterya, basketbol sahası ve spor alanları bulunuyor. 2 bin metrekaresi inşaat alanı olan projede özel kampanyalar ile villa sahibi olma seçenekleri de sunuluyor.

MUHAMMET GÜMÜŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri