Mareşal, öğrencileri filede buluşturdu

Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, düzenlediği mini voleybol şenliği ile tüm öğrencileri filede buluşturdu

Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, düzenlediği mini voleybol şenliği ile tüm öğrencileri filede buluşturdu. Okulun spor kulübü adına beden eğitim öğretmenleri Aydoğan Karakaya, Yeşim Pekcan, Serpil Sağır, Melahat Çatalkaya ve Ahmet Yavaş’ın düzenlediği şenlik okul bahçesinde gerçekleşti. Şenlik minik öğrencilerle beraber aileler de bir araya geldi.

2010-2011 eğitim öğretim yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı şenlikleri çerçevesinde düzenlenen mini voleybol şenliği 4 ve 5. sınıf arasında yapıldı. 4 ve 5. sınıf öğrencileri kendi aralarında müsabakalar yaptı. Takımlar 5 kız, 5’de erkek öğrencilinin bir araya gelmesi ile oluşturuldu. Müsabakalar esnasında ise sahada 2 kız 2 erkek olmak üzere 4 sporcu mücadele etti. Servis atma hakkına sahip olan takım, dairesel dönüşle oyun dışı sporcuların da oyuna dahil olması ile maçlara her sporcunun katılması gerçekleştirildi.

Şenliği düzenleyen Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu beden eğitim öğretmenleri, amaçlarını yenmek yada yenilmemek üzerine belirlemediklerini söyledi. Öncelikli hedeflerinin yoğun bir eğitim temposunun sonuna yaklaştıkları şu günlerde çocukların keyif almasını sağlamakla birlikte okul takımının omurgasını oluşturmak olduğunu ifade eden öğretmenler; “Sınıf takımları akşama kadar birbirleri ile dostluk ve arkadaşlık çerçevesinde müsabakalar yaptı. Müsabakaların sonunda her sınıfın sporcularına birer belge verildi. Ve bu belgede müsabakalara iştiraklerinden dolayı teşekkür ifadelerinin yanı sıra her sınıf takımına müsabakaların birincisi oldukları belirtilen ifadeler bulunuyor. Yani müsabakaların sonunda her sınıf takımı birinci, her sporcu da şampiyon ilan edildi. Amacımız kendine güvenen yeni nesil Türk toplumunun faydalı bireylerini oluşturmaktır” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri