Mareşal, Karabük’te final için oynayacak

Konyada okullar bazında sporda en başarılı isimlerin başında gelen Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, başarılı sporcularını ödüllendirmeye devam ediyor.
İlköğretim Okulları arası Basketbol Bölge Şampiyonası’na katılan ve Kayseri Grubu’nda oynadığı üç maçı da kazanarak yarı finale yükselen basketbol takımı okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.
Öğrencilerini ve beden eğitimi öğretmeni Aydoğan Karakaya’yı tek tek kutlayan okul müdür Ertan Dündar, “Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu olarak her yıl başarıdan başarıya koşmaktayız. Geçen yıl hentbolda final oynadık. Bu yıl hentbolun yanı sıra basketbolda da iddialıyız. Kayseri’de çok başarılı maçlar çıkaran ve aldığı farklı galibiyetlerle yarı finale yükselen takımımızı kutluyorum. Hedefimiz Karabük’te yapılacak yarı finallerde de başarılı olup finallerde oynama hakkı elde etmek” dedi.
Ödül törenine katılan Milli Eğitim Müdürlüğü Okul İçi Beden Eğitimi ve İzcilik Daire Başkanı Ahmet Yalçın da Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nu Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği başarılardan dolayı kutlayıp, yarı finallerde başarılar diledi. Daha sonra antrenör ve oyuncular madalya ile ödüllendirildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri