Maraş maçını kazanmalıyız

YILDIRIM: Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Alpedo Kahramanmaraşspor maçı ligin geri kalanı içinde ayrı bir önem taşıyor. Buradan çıkacak sonuç sadece bizi değil birçok takımı ilgilendirecek

FUTBOLCULAR İSTEKLİ

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta 24.hafta müsabakasında Pazar günü iç sahada Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da hazırlıklar sürüyor. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör Mehmet Yıldırım ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana tedavisi süren Aykut Uluç katılmadı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular salonda yapılan ağırlık çalışmasının ardından iki guruba ayrıldı. Bir gurup çalışmalarını salonda sürdürürken diğer futbolcular yarı sahada kurulan çift kalede hücum ve savunma ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile son buldu.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ MAÇ

Anadolu Selçukspor Pazar günü iç sahada oynayacağı Alpedo Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik patron Mehmet Yıldırım, hafta sonunda önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Taraftarlarımız, Torku Konyaspor takımına verdikleri destek ile büyük başarıya imza atıyor. Bu hafta onların yanımızda olmasını bekliyoruz. O destek ile istediğimiz almak için savaşacağız” dedi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarının yoğun bir tempoda sürdüğünü kaydeden teknik direktör Mehmet Yıldırım açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Son iki-üç haftada oyuncularımın oynadığı futboldan memnunum. İyi oynuyoruz. Hacettepe deplasmanında da iyi oynamamıza rağmen kaybettik. Zaten bu oyunu oynamayı sürdürdüğümüz ve üzerine koyarak gitmeye devam ettiğimiz sürece sonuç alacağımızı düşünüyorum. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Alpedo Kahramanmaraşspor maçı ligin geri kalanı içinde ayrı bir önem taşıyor. Buradan çıkacak sonuç sadece bizi değil birçok takımı ilgilendirecek. Bu anlamda çok önemli bir müsabaka ve seyirci desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımız Torku Konyaspor takımına verdikleri destek ile büyük başarıya imza atıyor. Bu hafta onların yanımızda olmasını bekliyoruz. O destek ile istediğimiz almak için savaşacağız. Onlara ihtiyacımız olan bir haftadayız ve maçımıza bekliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri