Manavgat'ta 5 Şüpheli Yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalandı. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 3 şüpheli şahıs üzerinde, kağıtlara sarılı rulolar halinde satışa hazır vaziyette fişek...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalandı. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 3 şüpheli şahıs üzerinde, kağıtlara sarılı rulolar halinde satışa hazır vaziyette fişek tabir edilen 100 gram ağırlığında 40 adet uyuşturucu esrar maddesi ve 26 adet uyuşturucu sentetik hap ele geçirdi.

Öte yandan polis, Mimar Sinan Mahallesi'nde, bulunan bir firmaya ait inşaatlardan kablo hırsızlığı yapan ve kullandıkları araç içerisinde parçalar halindeki 600 lira değerindeki kablolar ve kabloları bulundukları yerden kesmek için kullandıkları demir makas ile birlikte 2 şüpheli yakaladı. Şüpheliler haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların desteğiyle huzur ve güven ortamının sağlanması, kanun hâkimiyetinin sürdürülebilmesi için her türlü suç türü ve suçlu ile mücadelemize aynı kararlılık ve inançla aralıksız olarak devam edileceklerini ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri