Malazgirt’te Sokak Lambaları Yenileniyor

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından Muş’un Malazgirt ilçesinde sokak lambaları ve direkleri tamir ediliyor.Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Malazgirt Şefliği, ilçe merkezi...

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından Muş’un Malazgirt ilçesinde sokak lambaları ve direkleri tamir ediliyor.

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Malazgirt Şefliği, ilçe merkezi ve köylere yönelik bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başlatı. İlçeye bağlı köylerde eskimiş elektrik tesisatlarını yenileyen VEDAŞ ekipleri, köyde aydınlatma çalışmaları da yaptı. Bahar aylarını girdiğimiz bu günlerde, öncelikle kış aylarında kopan ve gevşeyen enerji nakil hatlarında germe çalışması yapan VEDAŞ ekipleri, köylere enerji sağlayan trafo ile panoların bakımını da yaptı. Enerji nakil hatlarından evlere uzanan kablolardan eskiyenler yenileri ile değiştirilirken, köylerde sorunlu direklere de müdahale edildiği belirtildi.

Kırılan izolatörlerin yenileriyle değiştirildiğini belirten VEDAŞ Lamba Arıza Ekipleri, ilçe merkezinde ve köylerde bozulan aydınlatma lambaları ve direklerinin onarılacağını ifade ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri