Maksifed: Ülkemiz Kritik Günler Yaşıyor, Milletimiz Bunu Görmeli

Marmara ve Kuzey Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyon (MAKSİFED) Başkanı Bahadır Özgün, hükümetin politikalarına yönelik eleştirilerde bulunan TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz’ın ülkenin geleceği adına hareket ettiğini açıkladı.

Marmara ve Kuzey Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyon (MAKSİFED) Başkanı Bahadır Özgün, hükümetin politikalarına yönelik eleştirilerde bulunan TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz’ın ülkenin geleceği adına hareket ettiğini açıkladı.

    Yazılı bir açıklama yapan MAKSİFED Başkanı Bahadır Özgün, “TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz’ın ifade ettiği gerçeklerin Türk milleti tarafında çok iyi düşünülmesi gerektiğini vurgulayarak "Ülkemiz çok kritik günler yaşamaktadır ve bugün ülkemizin geleceği adına hata yapma lüksümüz yoktur. Türk milleti gerçekleri görme mecburiyetindedir.” dedi.

    TÜSİAD Başkanı Yılmaz’ın yolsuzluklara karşı hukuk ile mücadele edemeyen ülke algısı, emniyet ve yargıda örgütlü gruplaşma, çözüm metodunda kurumların deformasyonu ve bağımsızlıklarına gölge düşürülmesi, demokratik zaaflar, vergi ve cezaların silaha dönüştürülmesi gibi ifadelerinin yerinde olduğunu belirten Bahadır Özgün, şöyle konuştu: “Bugüne kadar TÜSİAD ve MAKSİFED’in itidalli ve yapıcı eleştirilerine karşın Sayın Başbakan'ın bizleri hep hedef göstermesine alıştık, ancak vatan hainliği çok önemli bir suçlamadır ve bilinmelidir ki vatan demesini bilmeyenlere uzak bir kavramdır. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız, tabii ki zaman herşeyi ortaya koyacaktır ama ne yazık ki her geçen gün kaybeden ülkemiz ve milletimiz olmaktadır.”

    TÜSİAD ve MAKSİFED’in Türkiye Cumhuriyeti'nin milli sermayesini temsil ettiğini dile getiren Özgün, “Globalleşen dünyada tabii ki yabancı ortaklıklarımız vardır ama aklımızda ve gönlümüzde güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye hayali vardır. Bu ülkenin çağdaş, demokratik, laik ve dünya devletleri ile mücadele edebilen sanayi ve teknolojide ileri bir ülke olabilmesi için bugüne kadar var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizler faiz veya lobicilik ile değil, üreterek ve istihdam yaratarak ülkemize hizmet etmekteyiz, çünkü bizler ülkemizin milli sermayesiyiz. Sizleri ise AK olarak tanıdık ancak ne yazık ki Truva Atı çıktınız.” ifadelerini kullandı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri