Makromarketten anlamlı destek

Türk Kızılay Derneğinin 2008 yılında başlattığı 1.000.000 İyi İnsan Arıyoruz kampanyasına Makromarkette çalışanları ve müşterileriyle katılarak destek verdi.
Ülkemizde toplam gönüllü kan bağışı miktarının 600 binden 1 milyona arttırmak ve kan ihtiyacının tamamen gönüllü, bilinçli ve düzenli kan bağışçılarından karşılanmasına yönelik yürütülen “1.000.000 İyi İnsan Arıyoruz” kampanyasına Makromarket 4 bin çalışanı ve milyonlarca müşterisiyle destek vermektedir. Bu destek kapsamında Makromarket bünyesinde de gerçekleştirilecek olan “1.000.000 İyi İnsan Arıyoruz” kampanyasının ilk adımını atıyoruz. Geçtiğimiz haftasonu  Makromarket Yönetim Kurulu Başkanı  Şeref SONGÖR ve Türk Kızılayı adına Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Uz. Dok. Mehmet SAYĞAN arasında Makromarket Genel Merkezi’nde  imzalanan protokol kapsamında Makromarket,  Ankara’da bulunan 70 mağazasının personeli, sonrasında Türkiye genelindeki mağaza personelleri ve milyonlarca müşterisi ile birlikte resmi olarak “1.000.000 İyi İnsan Arıyoruz” kampanyasının gönüllü bağışçısı olacak .
Törende konuşma yapan Makromarket Yönetim Kurulu Başkanı Şeref  Songör, “Kızılay’a  yardımcı olmayı, insan olarak kendimize yardımcı olmak olarak görüyoruz. Bu tür sosyal etkinlikleri her zaman desteklemeye gayret ettik. Bundan sonra da bu gibi faaliyetlere destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Bu kampanya ile birlikte  çok sayıda Makromarket personeli ve müşterisi gönüllü kan bağışında bulunacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri