Makromarket’te hediye çarkı

Makromarket Aydınlık Mağazasına özel olarak 1415 Mart tarihlerinde hediye çarkı dönmeye başladı ve müşteriler sürpriz hediyeler kazandı.

14–15 Mart tarihlerinde Makromarket Aydınlık mağazasına özel olarak gerçekleştirilen “Hediye Çarkı Dönüyor” kampanyası kapsamında Makrokart Gold ile 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes “Hediye Çarkı”na katılıp sürpriz hediyelerden birini anında kazanma şansını yakaladı. 21 ve 22 Mart tarihlerinde de Makromarket Aydınlık Mağazası’nda devam edecek olan “Hediye Çarkı Dönüyor” kampanyası önümüzdeki hafta sonlarında da diğer Makromarket mağazalarında uygulanacak.

MAKROMARKET’TE TIP ÇALIŞANLARINA YÜZDE 10 İNDİRİM
Makro kaliteli hizmet anlayışıyla hareket eden Makromarket, satış hizmeti dışında gerçekleştirdiği aktivite ve sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da müşterilerine ve topluma karşı sorumluluklarını da eksiksiz yerine getiriyor. 
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Makromarket, 14–15 Mart tarihlerinde sağlığımızı emanet ettiğimiz tüm tıp çalışanların alışverişlerinde yüzde 10 indirim uygulayarak bayram hediyesi verdi. Makrokart Gold ile tüm Makromarket mağazalarından 50 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm doktor, hemşire ve veteriner hekim 14-15 Mart tarihlerinde geçerli olan yüzde 10 indirim hakkından yararlandı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri