Makro’da motivasyon eğitimi

Tüm Makromarket çalışanları, 27 ve 28 Ocak tarihlerinde, Abidinpaşa Lale Restaurantta gerçekleştirilen Personel Motivasyon Toplantısında bir araya geldi.

4 binin üzerinde çalışanı bulunan Makromarket’in tüm çalışanlarını her yıl geleneksel olarak bir araya getiren motivasyon toplantıları, Makromarket’in çalışanlarına verdiği değeri ortaya koyması açısından büyük önem taşıyor.

Çalışanlarına verdiği değeri her fırsatta birbirinden farklı etkinlikler düzenleyerek gösteren Makromarket, her yıl düzenlediği motivasyon toplantıları geleneğini bu yıl da bozmadı ve çalışanlarını bir araya getirdi. 2008 yılını çok önemli satın almalar ve yeni mağaza açılışlarıyla gerçekleştiren Makromarket, başarısının ardındaki dev kadroyu her yıl olduğu gibi bu yılda unutmadı.
Makromarket Yönetim Kurulu’nun ve çalışanlarının bir araya geldiği gece, Lale Restaurant’ın nezih ortamında başladı. Gecenin ilk dakikalarında tüm Makromarket ailesi yemeklerini yerken, 2008 faaliyetlerinin ve kampanyalarının içinde bulunduğu bir sunum gerçekleştirildi.  Makromarket tiyatro ekibi tarafından mağaza ortamında müşteriler ile yaşanan olaylar mizah katılarak sahnede gösterildi. Tiyatro gösterisinin ardından Grup Yağmur Muhteşem konseri ile Makromarket çalışanlarını coşturdu. Konser sonrasında çalışanlar arasında yapılan çeşitli yarışmalar geceye renk kattı.
Tüm bu güzel gösterilerin ardından kürsüye çıkan Şeref Songör, takım arkadaşları olarak gördüğü çalışanlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Türkiye’nin kriz nedeniyle zor günler geçirdiğini vurgulayan Songör, konuşmasına “Sizlerle birlikte Türkiye’nin en büyük perakendecisi olmak için yola çıktık ve bunu gerçekleştirirken de çok ciddi alt yapı yatırımları gerçekleştirdik. Bugüne kadar en önemsediğimiz nokta kaliteydi ve bundan sonra da öyle olacak. İşimizi sadece para kazanma kaygısıyla yapmıyoruz. O yüzden de hedeflerimizi maddi olarak koymuyoruz. Kaliteli hizmet, bizim için her şeyden daha önemli. Her ne kadar kriz gündemde olsa da biz yatırımlarımızı ve hizmet kalitemizi arttırmaya hızla devam edeceğiz” şeklinde devam etti. “Krize rağmen büyümeye ve yerli bir perakende zinciri olarak Türkiye’nin markası olma yolunda önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Hep birlikte içinde bulunduğumuz bu krizi, kurumumuz ve hepimiz adına bir fırsata çevirebiliriz” diyen Songör, “Elimizdeki imkanların kıymetini bilmek ve bu imkanları geliştirmek adına işimize sahip çıkmalıyız” dedi.
Şeref Songör’ün konuşmasının ardından Makromarket’te 5. ve 10. yılını dolduran çalışanlar ödüllerini almak üzere sahneye çağrıldı ve kendilerine çeşitli armağanlar verildi. Bu vesileyle istikrarı ödüllendiren Makromarket; çalışanına verdiği önem bir kere daha gözler önüne serdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri