Makro artık Bosnada

Makro Marketin Bosna Hersek Mahallesindeki yeni şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Böylece Makro Market Konyadaki şube sayısını 14e çıkardı

Makro Market, Konya’da büyümeye devam ediyor. Hafta sonunda Bosna şubesinin açılışını gerçekleştiren Makro, Konya’daki şube sayısını 14’e çıkardı. Genel Müdür Mehmet Songör, Konya’nın Makro Market’i çok benimsediğini ifade etti.

 

Makro Market, sektördeki 20. Yılını açtığı mağazalarla kutlamaya devam ediyor. Bölgesellikten ulusal marka olma yolunda ilerleyen Makro Market, Konya’daki 14. Şubesini Bosna Hersek Mahallesi’nde hizmete açtı.  Açılış önceki mahalle sakinlerine çeşitli ikramlar yapılırken, açılışa özel indirimlerle müşterilere ilk gün hediyesi verilmiş oldu.

 

Makro Market Genel Müdürü Mehmet Songör ile Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Başarır’ın birlikte açtığı mağaza, 950 m2’lik alanıyla kalabalık nüfusuyla ünlü Bosna Hersek Mahallesi’ne kapsamlı bir hizmet verme gayreti içerisinde olacak.  Makro Market’in Konya serüveni ve hedefleriyle ilgili konuştuğumuz Genel Müdür Mehmet Songör, firma olarak en başarılı oldukları iki bölgeden birisinin Konya olduğunu ifade etti. Konya halkının Makro’yu yerel bir marka olarak benimsediğini ve bağrına bastığını kaydeden Songör, yakaladıkları başarı grafiği sayesinde her geçen gün mağaza sayısını artırdıklarını, hizmeti halkın ayağına götürdüklerini vurguladı.

 

Genel Müdür Mehmet Songör, güzel işler yapınca halkın mutlaka takdir ettiğini ifade ederek, “Konya’da beklediğimiz başarıyı yakaladık. Biz de Konya’ya ayrıca önem veriyoruz. Bu nedenle uygun ve kaliteli hizmet sunma gayretini yılın her gününe yayıyoruz. Mağazalarımızı uzak bölgelere , halkın ayağına hizmet götürme politikasını izleyerek açıyoruz. Bu da bize halktan gereken desteğin gelmesini sağlıyor. Konya’ya yatırımlarımız 2012 yılında artarak devam edecek” diye konuştu.

 

Hakan ARMUTCU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri