Makisos Termal Hotel Sağlık Turizmine İddialı Girdi

Makisos Termal Hotel, Kırşehir’de hizmete girdi. Akbayır mevkiinde 9 bin 500 metrekare kapalı alanda faaliyet gösterecek olan 245 odalı hotel, bin yatak kapasiteli.

Makisos Termal Hotel, Kırşehir’de hizmete girdi. Akbayır mevkiinde 9 bin 500 metrekare kapalı alanda faaliyet gösterecek olan 245 odalı hotel, bin yatak kapasiteli.

65 milyon liraya mal olan hotel, Kırşehir’de 300 kişiye ekmek kapısı olacak. Makisos Termal Hotel, turizm acenteleri ile yaptığı anlaşmalar ile Kapadokya bölgesine gelen turistleri ağırlayacak. Makissos Termal Hotel Müdürü İlhan Yıldırım, misafirlerinin konforu için her detay ile özel olarak ilgilendiklerini, misafirlerini 7 yıldız konforunda 5 yıldızlı bir otel ile tanıştıracaklarını belirtti. Makissos Thermal Hotel & SPA'da, medikal SPA odaları, kür odası, termal havuzlar, sauna, Türk hamamı, tuz odası, doğal çamur küvetleri, cilt bakım odaları, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve havuz kaydırağı bulunduğunu aktardı. Ankara'ya 150, Kayseri'ye 90, Ürgüp'e 60 kilometre mesafede olan Makissos Thermal Hotel & SPA'ya misafirlerin rahatlıkla ulaşabileceklerini belirtti.

Ramazan Bayramı'nda misafirleri için özel bir program hazırladıklarını sözlerine ekleyen Yıldırım, 9 Ağustos'ta Gülşen Kutlu konseri ile misafirlerine hafızalarından silinmeyecek bir tatil yaşatacaklarını söyledi. Yıldırım, "500 metreden çıkan termal suyun ısısı 52 derece olup kükürt oranı yüksektir. İçilebilen nadir sulardandır, doktor tavsiyesi ile yemeklerden sonra 2 bardak içilmesi durumunda ülser, gastrit gibi mide rahatsızlıklarına iyi gelmektedir. Termal çamuru da cilt-vücut bakım kürlerinde kullanılmaktadır." diye konuştu.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri