Makinenin şampiyonu Barçala oldu

Makine Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen 6.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası geçtiğimiz gün yapılan 3.lük 4.lük ve şampiyonluk maçları ile tamamlandı

Makine Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen 6.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası geçtiğimiz gün yapılan 3.lük 4.lük ve şampiyonluk maçları ile tamamlandı. Final maçını Endüstrigücü’ nü 9-7 yenen Barcalaspor kazanarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Konuyla ilgili konuşan Makine Mühendisleri Odası Başkanı Mete Kalyoncu, “Kuruluş amacı üyelerine ve topluma hizmet etmek olan odamızın, sosyal etkinlik kapsamında üyelerine yönelik tertip etmiş olduğu; sportif turnuvalardan olan halı saha futbol turnuvasında toplam 24 maç yapıldı.

Meram Eski Yol Melikşah Sosyal Tesislerinde yapılan maçlara toplam 10 takım katıldı. Makina ve Endüstri Mühendisi üyelerimizin oluşturduğu turnuva da beşerli iki grup oluşturulmuş, gruplarda ilk ikiye giren takımlar yarı final maçları oynamışlardır. Yarı final maçlarında mağlup olan takımlar 3.lük 4.lük maçı yaparken, galip olan takımlar final maçı oynadılar.

Final maçını Endüstrigücü’ nü 9-7 yenen Barcalaspor kazanmıştır. Şampiyon takıma kupa ve madalyaları verilirken, diğer takımlara da turnuvamıza katılımlarından dolayı madalya verilmiştir. Ayrıca, turnuvamızın tertip edilmesinde göstermiş olduğu katkıların anısına Ferroli firması yetkililerine de teşekkür plaketi takdim edilmiştir. Muhabbet ve dostluk içerisinde gerçekleştirilen turnuva sayesinde üyelerimiz arasında tanışıklık ve dostluk artmıştır. Üyelerimizin Odamıza sahiplenmesi ile Odamız, mesleğimiz ve şehrimizilgilendiren her türlü konuda söz sahibi olmaya devam edecektir. Bu birlik ve beraberlik Yönetim Kurulumuzu yapılabilecek yeni aktiviteler noktasında daha fazla teşvik etmekte,  Odamızın çalışma gücünü arttırmaktadır. Turnuvamıza destek olan üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri