Makinede çalışırken kopan kolu yerine dikildi

Konya'da Ramazan Demirhan'ın makineye kaptırması sonucu kopan kolu, 8 saat süren başarılı bir operasyonla yerine dikildi

Konya'da Ramazan Demirhan'ın makineye kaptırması sonucu kopan kolu, 8 saat süren başarılı bir operasyonla yerine dikildi. Konya'daki bir geri dönüşüm fabrikasında çalışan Ramazan Demirhan (33), 7 Mart 2012 tarihinde sol kolunu atık parçalama makinesine kaptırdığını söyledi. İki çocuk babası Demirhan ''Olayın nasıl olduğunu anlayamadım. Bir anda kolum makineye girdi. Sonrasında beni bir yere, kolumu bir yere atmış. Hemen hastaneye getirmişler ve kolum yerine dikilmiş. 10 günden fazla süredir buradayım. En çok yürümeyi ve çocuklarımı özledim'' dedi.
Ameliyatı gerçekleştiren Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Acar, Demirhan'ın olaydan yaklaşık 3 saat sonra hastanelerine getirildiğini ve hemen ameliyata alındığını söyledi.
Acar, 8 saat süren operasyon sonrasında kopan kolun yerine dikildiğini, ameliyatın oldukça başarılı geçtiğini belirterek, ''Kol kısmen şanslı bir bölgeden kesildiği için, hastamız eskisi gibi olmasa da elini kullanabilecek. Ayrıca kolunun yarısının kirişleri açıktaydı. Bacağından bir parça alarak serbest doku da nakli yaptık. Taburcu aşamasına yaklaşıldı'' diye konuştu.

AA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri