Makina Fuarı yoğun ilgi görüyor

TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Konya Makine Teknolojileri Fuarı ikinci gününde de yoğun ilgiye karşılık buldu. Son teknolojiye sahip onlarca makinenin sergilendiği fuar, cumartesi gününe kadar ziyaretçilerine kapı açacak

İHTİYAÇLARI BELİRLEYİP ÇÖZÜM SUNUYORUZ

Müşterilerin ihtiyaçlarını belirleyerek çözüm sunduklarını kaydeden PKS Profesyonel Kaynak Sistemleri Genel Müdürü Veysel Doğan, “Müşterilerimizin değişen ve gelişen şartlarını göz önüne alarak ihtiyaç ve beklentilerini doğru algılayıp istenilen şekilde, sürekli ve zamanında karşılayarak müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlıyoruz. Sektörümüzle ilgili teknolojik gelişmeleri takip ederek üretim ve hizmetlerimizde en gelişmiş teknikleri kullanıyoruz. Ürün ve hizmet kalitemizi artırmak için çalışanlarımızın katılımını sağlayarak memnuniyetleri, motivasyonları ve eğitimleri için gereken tedbirleri almaktayız. Fire oranlarını azaltıp maliyetleri optimum seviyeye çekmek ve kalitesi verimliliği ve rekabet gücü yüksek kuruluş olmanın gayretindeyiz. Çevreye saygılı, iş ve işçi güvenliğini temel alan, yasal mevzuat şartlarına ve diğer yerli yabancı standartlara uygun olarak üretim yapıyoruz. Kalite yönetim sistemimizi belirli dönemlerde gözden geçirerek etkinliğini artırmak ve sürekli iyileştirmek adına da çalışmalarımız mevcut” dedi.

VEYSEL DOĞAN

ÜRETİM YAPAN FİRMALARA GÜÇ KATIYORUZ

Yaptıkları çalışmalarla üretim yapan firmalara güç kattıklarını belirten AZM Motor Satış Müdürü Eyyüp Azman, “Firmamız 2011 yılında AZM RULMAN olarak kurularak Konya’da faaliyetlerine başladı. Türkiye ve Dünya çapında OEM Gurup, imalatçılar ve sanayi üretimi yapan kullanıcıların güçlerine güç katan bir firma olarak hizmetlerimize devam etmekteyiz. Karşılıklı iş ve güç birliğiyle, toplam kaliteyi sürdürülebilir kılmak esas amacımız. Şirketimiz, ülkemiz sanayisinde önemli yeri olan Elektirik Motor, Redüktör ve Hız Sürücü ürünleri ile imalat sektörlerinde makine takım ve tezgahların geliştirilmesine yardımcı olmakta. Deneyimli yönetim, uzman mühendis kadrosu ile Türkiye genelinde tüm il ve ilçelere, güçlü pazarlama kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Ülkemizin sanayimizin aydınlığı için inanan güvenen değerli müşterilerimizle aldığımız pozitif tecrübelerle enerjiyi güce döndürmek ve bu güç ile iş birliğimizi güç birliği yapmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

70 YILLIK TECRÜBEMİZLE HİZMET EDİYORUZ

70 yıllık tecrübeleri ile makine sektöründe hizmet verdiklerini kaydeden MVD Makine - Metal Sac Bükme ve İşleme Makinaları Satış Direktörü Murat Eryüz, “MVD ailesi olarak, çalışanlarımıza ve müşterilerimize karşı sahip olduğumuz bütün sorumlulukları adil bir biçimde yerine getirmeyi, bununla birlikte bütün şeffaflığımızla hesap vermeyi ilke edinmiş bir yönetime sahibiz. Esnek ekibimiz ile makinelerimizi söz verdiğimiz zamanda teslim etmekteyiz. 70 yıllık makine imalatı tecrübemizle ihtiyaca yönelik çözümü uzman ekibimizle geliştiriyoruz. Bunun yanında operatörlük eğitimi, kurulum eğitimi, bakım eğitimleri ve yazılım destekleri de veriyoruz. Son teknoloji ekipmanlarla donatılmış makinelerimiz, yüksek kalite standartlarımız gereği, birçok zorlu kalite kontrol testlerinden geçer ve size uzun yıllar boyunca işletmelere katkı sağlar. Geçmişten gelen tecrübemiz ve gelecek vizyonumuz ile MVD en güçlü iş ortağı. Kalite güvencimizin gölgesi altında verimliliğin, hızın, yüksek perfomansın, güvenirliliğin, hassasiyetin, teknolojinin ve kusursuzluğun kombinasyonu MVD makinelerinde” şeklinde konuştu.

MURAT ERYÜZ

YENİLİKLERİN TAKİPÇİSİ DEĞİL, ÖNCÜSÜYÜZ

40 yıldır yeniliklerin öncüsü olduklarını vurgulayan KONHİDROLİKSAN Hidrolik Pres Firma Sahibi Ömer Faruk Usta, “1982’den bugüne yılların vermiş olduğu tecrübe ve deneyimler ile birlikte hidrolik pres sektöründe markalaşma yolundayız. Kaliteli üretimi gaye edinip, yatırımlarımızı bu gayenin gerçekleşmesi için planlamaktayız. Entegre çözümler üretip, farka fark katan firmamız yeniliklerin takipçisi değil öncüsü. Uzman kadromuz ile kurumsal yönetim amacını gözeten firmamız ülkesinde yakaladığı başarıyı yurtdışında da yakalamak için profesyonel üretimler gerçekleştirmekte. Temel hedefimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak üstün kalitede hidrolik presler üretmek ve satış sonrası servisi ile hizmetler sunarak, sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeyi sağlamak. Ürün kalitesi ve dayanıklılığı, teknolojisi, fiyatı, satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetini sağlayarak Türkiye ve dünya pazarında tercih edilen marka olmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

EYYÜB KARAKUZU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri