Mailler ve elektronik imzalar çok fonksiyonlu

Tekofaks Türkiye Genel Müdürü Eyüp Kızıltepe, mail ve elektronik imzaların faks kullanımını azaltmadığını, aksine teknolojiyle birlikte faks cihazlarının da çok fonksiyonlu hale geldiğini belirtti.
Tekofaks Türkiye Genel Müdürü Eyüp Kızıltepe, mail ve elektronik imzaların faks kullanımını azaltmadığını, aksine teknolojiyle birlikte faks cihazlarının da çok fonksiyonlu hale geldiğini belirtti.

Kızıltepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekofaks'ın 1981 yılında faks cihazını Türkiye'ye getiren ilk firma olduğunu söyledi.

Panasonic ofis ürünlerinin yanı sıra Hyundaı firmasının profesyonel ekranlarının Türkiye distribütörlüğünü yaptıklarını anlatan Kızıltepe, 2011 Ekim ayında Alman Triumph Adler firmasının Türkiye distribütörlüğünü aldıklarını açıkladı.

Kızıltepe, ofis ve doküman ürünlerinin Türkiye'de bütün kesimlere ulaşabilmesi için 2010 yılında ''Biz Teknolojiyiz'' bayilerini açtıklarını, bugün 81 ilde satış ve servis hizmeti verdiklerini bildirdi.

Faks cihazları için faks ve fotokopi ayrımının çok sığ kalmaya başladığını vurgulayan Kızıltepe, şunları kaydetti:

''Bu cihazla faks çekilir ve fotokopi çekilir demek bu ürünleri ifade etmekte yeterli kalmıyor artık. Faks cihazının etkinliğini kaybetmesi hiç bir zaman söz konusu olmadı. Faks teknolojisinde çok önemli gelişmeler oldu. Bu ürün grubu eskiden sadece faks olarak algılanıyordu. Son 4-5 yılda bu ürün grupları öyle bir hale geldi ki, faks bu cihazda bir özellik olarak kaldı. Siyah beyaz ve renkli ayrımı yapılmaya başlandı. Termal kağıttan A4 kağıda geçildi. Mailler ve elektronik imzalar faks kullanımını azaltmadı. Teknolojiyle birlikte faks cihazları da çok fonksiyonlu hale geldi.''
   
-Ofis malzemelerinde kiralama dönemi-
   
Önceki yıllarda özel sektörde ve kamu kurumlarında ofis malzemelerinin satın alındığını ifade eden Kızıltepe, artık kiralama döneminin başladığını dile getirdi.

Kiralama sisteminde kurum ile belli bir sayfa başı anlaşma yapıldığını aktaran Kızıltepe, müşterinin kullandığı sayfa kadar ödeme yaptığını, kiralama sisteminin Türkiye'de Tekofaks'ın öncülüğünde yapıldığını söyledi.

Kızıltepe, kiralama nedeniyle Tekofaks'ın daha çok tercih edildiğini, bu sistemle yüzlerce kurum ile çalıştıklarını sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri