Mahmutpaşa Festivalinde Gömlek, Kravat Ve Takım Elbise 80 Lira

Dünyanın yaşayan en eski çarşılarından biri kabul edilen Mahmutpaşa çarşısı alışveriş festivali, düzenlenen etkinlikle başladı. Mahmutpaşa Yokuşu’nda mankenlerin podyuma çıktığı festival bir ay sürecek ve çok sayıda ünlü sanatçı...

Dünyanın yaşayan en eski çarşılarından biri kabul edilen Mahmutpaşa çarşısı alışveriş festivali, düzenlenen etkinlikle başladı. Mahmutpaşa Yokuşu’nda mankenlerin podyuma çıktığı festival bir ay sürecek ve çok sayıda ünlü sanatçı sahne alacak. Festival boyunca mağazalarda olağanüstü indirimler var. Gömlek, kravat ve takım elbise 80 liradan alıcıları bekliyor.

552 yıllık geçmişiyle, dünyada yaşayan en eski çarşılarından biri kabul edilen Mahmutpaşa, alışveriş festivaliyle renklendi. Mahmutpaşa Esnaf ve İşadamları Derneği tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen etkinliğin açılışı, Sultanhamam Meydanı’nda bando eşliğinde yapılan yürüyüşle başladı. Çarşıda satılan abiye, gelinlik ve damatlık modelleri bir defile ile vatandaşların beğenisine sunuldu.

Mahmutpaşa Esnaf ve İşadamları Derneği Başkanı Yusuf Yetişgin, festivalin bu yıl üçüncüsünün gerçekleştirildiğini söyledi. Bu yıl çok büyük sürprizleri olduğunu belirten Yetişgin, “199 liraya gelinlik, 50 liraya pardösü, 10 liraya bayan ayakkabısı, 80 liraya gömleği kravatıyla erkek takımı, 100 liraya saten altılı gecelik sabahlık setleri… Bütün esnafımız tüm halkımızı Mahmutpaşa’ya bekliyor. Türk halkını esnafına sahip çıkmaya çağırıyoruz.” dedi.

Kapalıçarşı’nın tamamlayıcı unsurunun Mahmutpaşa olduğunu dile getiren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “İnsanların tüm ihtiyaçlarının karşılandığı bir yer. Buralar, malın üreticiden, tüketiciye direkt sunulduğu yerler. Yanlış anlaşılmasın, ürünler kalitesiz değil. Tüm İstanbulluları bir ay boyunca Kapalıçarşı’ya gelmelerini bekliyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri