Mahmut Uslu: Önemli Bir Galibiyet Aldık

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beşiktaş karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.Derbi mücadelesinde siyah - beyazlıları 2 - 0 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe'de genel sekreter ve basın...

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beşiktaş karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Derbi mücadelesinde siyah - beyazlıları 2 - 0 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe'de genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Öncelikle Beşiktaş Kulübü başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederiz. Bizi güzel ağırladılar. Beraber yemek yedik. Maçı oynadık. Son zamanlardaki en iyi oyunlarımızdan birini oynadık ve maçı kazandık. Ancak şunu söylemeden edemeyeceğim. Daha evvelde aynı şeyi söyledim. Pasolig’in çıkması küfürü önlemek veya bir takım şeyler olmasını önlemekti. Toplu olarak çok büyük küfürler, bana göre olmaması gereken şeyler oldu. Ferdi küfürlere alıştık ama toplu olarak bunlar yanlış şeyler. Bunu hep soruyoruz, 4. olarak soracam ben bunu. Başkan sordu bir kere, bende sordum. Aziz Yıldırım ve yönetimi diyor ki; biz şike yamadık. Nasıl olduğunu hep beraber yaşadık, son 6 ayda 8 ayda. Belirli bir kumpas, belirli nedenler. Ben Beşiktaş’a bağıran seyircilere sormak istiyorum. Acaba Beşiktaş şike yaptı mı, yapmadı mı? En önemli şeylerden bir tanesi o. Artık bunların bitmesi gerektiğine inanıyorum ben. Daha evvel de söyledim, o laflarımın da arkasındayım. Ben Beşiktaşlıları seyircileri ve bütün arkadaşları çok seviyorum. Ama bunları bitirmemiz lazım. Çünkü hepimiz aynı gemideyiz. Geçen sene biz 10 kişi kaldık, 10 kişiyle 3-2’den 3-3 oldu. Her şey olabilir. Türkiye ligi zor bir lig. Ama biz bugün önemli bir galibiyet aldık. Bütün Fenerbahçelileri kutluyorum ve taraftarlarımızı kutluyorum." şeklinde konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın 'orta oyunu oynandı' şeklindeki açıklamasına da cevap veren Mahmut Uslu, şöyle konuştu: "Yalnız bir de Sayın Başkan konuşurken, orta oyunu var gibi konuşmalar yapmış. Şimdi yavaş çekimleri de göreceğiz. 1 tane Volkan’ın çıkardığı top var. 10 kişi, 11 kişi edebiyatına hiç girmeyelim. En aşağı birinci devre, atılmadan evvel yüzde yüz 4 tane gol pozisyonu var. Emenike yani biraz ciddi oynasaydı, birinci devre 3 olurdu. Volkan’ın çıkardığı önemli top, ona da katılıyorum. Burada her hangi bir şey yok. Bülent Yıldırım veya hakemler hata yapabiliyor; ama bugün ne kırmızı kartlarında ne de sarı kartlarında bir yanlış görmedim."

"GENÇLERBİRLİĞİ BAŞKANININ YAŞINA HÜRMET EDİYORUZ; FAKAT ARTIK ETMEYECEĞİZ"

Mahmut Uslu, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'a da sitem etti. Uslu, "Gençlerbirliği başkanının yaşına hürmet ediyoruz, fakat artık etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Uslu, sözlerini şöyle tamamladı: "Yaklaşık 2 buçuk aydır hani sizin malum medya diyor bana sivri dilli diye. Sizi kastetmiyorum özellikle medya baronları bunları özellikle oluşturuyor. Biz 2.5 aydır konuşmuyoruz. Galatasaray 50 kere konuştu, biz hiç konuşmadık. Beşiktaş'la ilgili de konuşmayacaktık, orada söylemek istediğimiz çok basit. 2 tane cümle. Herhangi kimseyle problemimiz yok. Ama bu adet haline geldi. Gençlerbirliği başkanı veya idarecisi çıkıp, konuşuyor. Her maçımızdan evvel konuşmaya başladılar. Bunları artık bitmesini istediğimiz için bu konuşmayı yaptık. Gençlerbirliği başkanının yaşına hürmet ediyoruz ama artık etmeyeceğiz. Çünkü ayıp ediyor. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden birisidir. Belki de en büyüğüdür. Taraflı olarak söylersem, büyük bir camiası vardır. Çok önemli divan kurulu ve kongre üyeleri vardır. Ve ilk halka açılan çok ciddi 1 milyon üye projemiz vardır. İnşallah da bunu zaman içinde göreceğiz. Böyle büyük bir camianın başkanına hiç kimse dışarıdan dil uzatamaz. Kimse de müsaade etmez. Yaşına başına hürmet ediyoruz; ama artık yeter." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri