Mahalleler Arası Futbol Turnuvasını Kızılkaş Kazandı

Sarıçam’da mahallelerarası düzenlenen futbol turnuvasında Kızılkaş birinci oldu. Kızılkaş, finalde rakibi Kılıçlı’yı 1-0 yendi. Final müsabakasını Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal...

Sarıçam’da mahallelerarası düzenlenen futbol turnuvasında Kızılkaş birinci oldu. Kızılkaş, finalde rakibi Kılıçlı’yı 1-0 yendi.

Final müsabakasını Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay da tribünden takip etti. Kılıçlı Mahalle sahasında gerçekleşen final müsabakasının başlama vuruşunu Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ birlikte gerçekleştirdi. Tüm sporcu, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte fotoğraf çekilen başkanlar maçı da protokol tribününden izlediler.

Bu arada maç öncesinde Büyükşehir Belediye Bando Takımı maç öncesinde kısa bir konser verdi. 3.’lük ve 4.’lük müsabakasını ise Sofulu mahalle takımını 3-0 yenen Yeniyayla kazandı. Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mehmet Ekşi, turnuvanın amaçlarına uygun olarak dostluk, kardeşlik ve dayanışma içinde geçtiğini belirterek, "Müsabakalarda dostluk hakimdi. Bu maçı bizimle birlikte seyreden tüm belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha kapsamlı bir turnuva düzenleyeceğiz." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri