Mahalle Sakinleri Referanduma Gitti, Sosyal Ve Kültürel Etkinlik Merkezi İstedi

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Meltem mahallesinde yapılan referandumda mahalle sakinleri ‘Meltem Çarşısı Sosyal ve Kültürel Etkinlik Merkezi olsun’ istedi. Muratpaşa Belediyesi ‘Semt sizin karar sizin’ sloganıyla başlattığı...

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Meltem mahallesinde yapılan referandumda mahalle sakinleri ‘Meltem Çarşısı Sosyal ve Kültürel Etkinlik Merkezi olsun’ istedi.

Muratpaşa Belediyesi ‘Semt sizin karar sizin’ sloganıyla başlattığı mahalle referandumları devam ediyor. Meltem’de sabah 08.00 itibarıyla sandık başına geçen mahalle sakinleri ‘Meltem Çarşısı Sosyal ve Kültürel Etkinlik Merkezi olsun ve Meltem Çarşısı Balıkçılar Çarşısı olsun’ tercihlerini oyladı. Bin 347 kişinin katıldığı referandumda Meltem Çarşısı’nın Sosyal ve Kültürel Etkinlik Merkezi olması tercihi 794 oy ile sandıktan birinci çıktı.

Demokratik katılımdan ve semt hakkında yaşayanların karar vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Meltem Mahallesi Muhtarı Muazzez Kaval, “İlk kez böyle bir referandumun yapılmasından dolayı mahallemiz adına mutluyuz. Bizim kullanacağımız alanla ilgili referandum yapılması yönünde karar veren başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, Meltem Mahallesi sakinlerinin kullanacağı alanla ilgili demokratik haklarını kullandıklarını belirterek, “Mahalle sakinlerimiz yaz tatili olmasına rağmen referanduma yoğun ilgi gösterdiler. Referandum da çıkan sonuç mahalle halkımıza hayırlı olsun.” diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri