Mağdur aileye destek

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, yangın mağduru Demir ailesine sahip çıktı. Dernek, mağdur aileye yangında kaybettikleri eşyalarının yerine bir evi donatacak eşya vererek kol-kanat gerdi

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, yangın mağduru Demir ailesine sahip çıktı. Dernek, mağdur aileye yangında kaybettikleri eşyalarının yerine bir evi donatacak eşya vererek kol-kanat gerdi.

 

Konya-Meram Kurtuluş Mahallesi’nde 14 Ağustos 2011 günü gece yarısı elektrik kontağından çıkan yangında Hüseyin Demir’in oturduğu evdeki tüm ev eşyaları kullanılmaz hale gelmiş ve aile mağdur duruma düşmüştü.

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, “Yangın mağduru Hüseyin Demir, Kimse Yok Mu Derneğine başvurarak kendilerine yardım talebinde bulundu. Bu başvuruyu inceledik ve bu aileye sahip çıkılması kararını aldık” dedi. Aşçı şunları söyledi: “Yangında hiçbir eşyasını kurtaramayan Demir ailesine,   Halı, yolluk, kanepe, yatak odası takımı, oturma grubu, çeşitli mutfak eşyaları, battaniyeler, nevresim takımları ve çeşitli eşyaları verdik. Ayrıca bu aileye kol-kanat germemizde bizlerin yanından hiçbir zaman ayrılmayarak çalışmalarda büyük katkısı bulunan Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Abdullah Özdiz’e,yanan evin elektrik ve inşaat işlerinin yapılmasını talimatını veren Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı ile Fen İşleri Müdürü İsmail Fazlıoğlu’na ve  aileye maddi yardımda bulunan Meram Kaymakamlığı Sosyal Yardım Vakfı yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.”

Yangın mağduru Hüseyin Demir ise, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi’ne yaptığım başvuru anında değerlendirildi ve ihtiyacımız olan malzemelerin bizzat getirilerek teslim edilmesi bizleri mutlu etmiştir. Bu zor günlerde aileme ve bana sahip çıkan Kimse Yok Mu Derneği yönetici ve gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri