Maden Faciasından Sonra Doğum Yapan Anne: Eşim Bebeğe Arda İsmini Düşünüyordu

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan 18 işçiden Hüseyin Gültekin'in, kazadan saatler sonra bir oğlu dünyaya geldi. Madencinin eşi Ayşe Gültekin, eşinin yeni doğacak çocuğuna Arda ismini düşündüğünü anlattı.Cihan'a...

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan 18 işçiden Hüseyin Gültekin'in, kazadan saatler sonra bir oğlu dünyaya geldi. Madencinin eşi Ayşe Gültekin, eşinin yeni doğacak çocuğuna Arda ismini düşündüğünü anlattı.

Cihan'a konuşan Ayşe Gültekin, eşi maden ocağında olduğu için yakınları tarafından Ermenek Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü aktardı. Bebeğe bir şey olmaması için sezaryenle doğum olduğunu belirten anne Gültekin, "Bebek olacak diye Ermenek Devlet Hastanesi'ne götürdüler. Ben madendeki olayı daha sonra öğrendim. Salı günü akşam doğum oldu. Olayı doğumdan sonra duydum.” dedi.

Doğum sonrası hastanede beklediği sırada Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ziyaret ettiğini belirten Ayşe Gültekin, "Başbakan geldi. Bize herhangi bir şey söylemediler. Sadece geçmiş olsun dediler. Herhangi bir bilgi vermediler.” ifadelerini kullandı. Anne Gültekin, bebeklerinin isminin Arda olacağını belirterek, “Eşim çocuğumuza Arda ismini koymayı düşünüyordu. Şu an bekliyoruz. Arda ismini koymayı düşünüyoruz. Bir umut bekliyoruz.” dedi. Ayşe Gültekin’in annesi Hatice Apaydın da “Torunumuz oldu. Bir yanımız üzüntü, bir yanımız seviniyor." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri