Madalya avcıları

TSYD'li tekvandocular, Karaman'da gerçekleştirilen İç Anadolu Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında 4 madalya kazandılar. TSYD Karaman Temsilcisi Hüseyin Oğuz, başarılı sporculara ve antrenörlere yemek verdi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Tekvando’cuları, İç Anadolu yıldızlar şampiyonasında fırtına gibi eserek; iki birincilik, iki ikincilik elde ederek, 4 madalya aldılar. 13 ilden 500’e yakın sporcunun katılmasıyla Karaman Kazım Karabekir spor salonunda gerçekleştirilen Yıldız kız ve erkek Tekvando şampiyonasında, Konya TSYD adına yarışan bayan sporcular büyük bir başarıya imza atarak iki birincilik, iki ikincilikle döndüler.

Şampiyonada 37 kiloda yarışan Nilüfer Mahide Bülbül tüm rakiplerini devirerek birincilik kürsüsüne çıkarken, 41 kiloda da Saliha Küçüksolak yaptığı maçların tamamını kazanarak, birincilik kürsüsüne çıkan ikinci sporcu olma başarısı gösterdi..

TSYD sporcularından, 29 kiloda Dilayda Limon ile 33 kiloda Refika Selçuk finalde kaybederek, ikinciliği elde ettiler. Böylece, TSYD’liTekvando’cular Karaman grubunda başarılı olarak Türkiye şampiyonasına katılmayı hak kazandı. TSYD kızlarda takım halinde birinci olurken, genel klasmanda ise ikinci olarak büyük bir başarıya imza  attı.

HÜSEYİN OĞUZ YEMEK VERDİ

Karaman’da yapılan Tekvando şampiyonasının ardından,  TSYD Karaman temsilcisi Hüseyin Oğuz, başarılı sporculara yemek verdi. Yemeğe, sporcularla birlikte antrenörler Hüseyin Toprak ve Mehmet Gökhan Ergün’de  katıldı.

Karaman Grand otelde verilen yemekte konuşan TSYD temsilcisi Hüseyin Oğuz, kazanılan başarıdan dolayı memnuniyetini belirtti ve “sizlerle gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki bu kadro Muğlu’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında daha büyük başarılara imza atacak.Milli takıma yükseleceğinizi ve Balkan ve Avrupa şampiyonları ile Olimpiyatlarda yurdumuzu en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Spor’a destek vererek bu başarının mimarları olan TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar başta olmak üzere tüm yönetim kurulunu ve antrenör arkadaşlarımızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri