Maçları TRT verecek

Konyaspor, 17-20 Ağustosa tarihleri arasında da hızlı tren futbol turnuvasına katılacak. 17 Ağustosta Konyaspor-Ankara Demir, 18 Ağustosta Eskişehirspor-Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Final

Konyaspor'da, lig hazırlıkları bir günlük izinin ardından Salı akşam saatlerinde yapılan antrenmanla yeniden başladı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenman teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirildi. 

 

Antrenmanda, üst adalesinde yırtık tespit edilen Hakan Aslantaş, Feyyaz Belen ve Selim Ay takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak yönetiminde bir süre sahada çalıştıktan sonra tesislere geçti. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman üç grupta oynanan dar alanda pas çalışması ile devam etti. Tempolu ve çıkış koşuları yapan oyuncular antrenmanı çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle tamamladı. Kartallar dün ise sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere çift antrenman yaptı.

 

Yeni sezona Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'de hazırlanan Konyaspor'umuz, çalışmalarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Sabah çalışmasına  Erdinç Yavuz ve Feyyaz Belen katılmazken, Hakan Aslantaş, ısınma hareketlerinin ardından takımdan ayrı olarak koşu çalışması yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5 ayrı istasyonda 2 seri üzerinden yapılan çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

 

Nevşehir’de, 1461 Trabzon ile oynanan özele maçta gözüne darbe alması sonucu beyaz tabakada çizik oluşan ve maçın ardından Kayseri’de kontrolden geçirilen Erdinç Salı günkü antrenmanda dinlendirildi. Erdinç dün akşam yapılan antrenmana çıkacaktı.

 

Konyaspor, seyircisi önünde ilik özele maçını ise Cumartesi günü saat 18.00’de Bank Asya 1. lig takımlarından Adanaspor ile oynayacak. Kartallar, 17-20 Ağustosa tarihleri arasında da “hızlı tren” futbol turnuvasına katılacak. Turnuvada 17 Ağustos Salı günü Konyaspor-Ankara Demirspor, 18 Ağustos Çarşamba günü Eskişehirspor-Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Galip takımlar 20 Ağustos Cuma günü final maçına çıkacak. Saat 21.00’de başlayacak bu maç, TRT’den naklen yayınlanacak.  

 

GENÇLERİN AMACI KALICI OLMAK

 

Konyaspor'un kadrosuna sezon başında altyapıdan katılan genç oyuncular Abdülkerim Bardakçı ve Emre Akdağ, tek düşüncelerinin A Takım kadrosunda kalıcı olarak Konyaspor’a  ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmek olduğunu söylediler. Kendilerine güvendiklerini belirten Abdülkerim Bardakçı ve Emre Akdağ, yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri ile ilgili değerlendirme yaptılar. A takım kadrosuna dahil edilmekten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten gençler açıklamalarını şöyle sürdürdüler. "Altyapısında oynadığımız Konyaspor'a artık A Takım kadrosunda hizmet edeceğimizden dolayı heyecanlı ve bir o kadar da mutluyuz. Yaklaşık bir aydır kadrodayız. Takımdaki ağabeylerimiz bize gerçekten çok büyük destek veriyorlar. Hatalarımızı ve yapmamız gerekenleri sürekli olarak anlatıyorlar. Onların katkıları çok büyük olacak.. Zamanla çok daha iyi olacağız. Tek düşüncemiz Konyaspor'a ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmek. Bize verilen şansı iyi değerlendireceğimize inanıyoruz.."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri