M1 Merkez Konya AVM'den kitap projesi

M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi (AVM), ziyaretçilerinin giymedikleri kıyafetleri, fazlalık olan kitap ve oyuncakları değerlendirmek, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak amacıyla ‘Umutları Topluyoruz’ projesini başlattı.

M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi (AVM), ziyaretçilerinin giymedikleri kıyafetleri, fazlalık olan kitap ve oyuncakları değerlendirmek, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak amacıyla ‘Umutları Topluyoruz’ projesini başlattı. M1 Merkez Konya AVM’deki sinema salonunun girişine kurulan 3 farklı kumbarada, kitap, oyuncak ve kiyafet toplanarak ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.  ‘Umutları Topluyoruz’ projesine Konyalı vatandaşlardan yoğun ilgi görüleceği düşünülüyor.

AVM Müdürü Selçuk Koçak, “Hayatın Merkezi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatmış olduğumuz ‘Umutları Topluyoruz’ projesinde. Evlerimizde bulunan çocuklarımıza almış olduğumuz ama, çocukların yaşının ilerlemesinden dolayı kullanılmayan oyuncak,kitap ve giyilmeyen kiyafetlerin kumbaralara atılmasıyla ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşması noktasında katkıda bulunmuş olacağız. Bu sosyal sorumluluk projemizde bizleri destekleyecek olan tüm Konyalı hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ederim" dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri