Lys Türkiye Birincisine Fem'den Özel Ödül

Bu yıl yapılan Liseleri Yerleştirme Sınavında (LYS) EK-Y MF-1 puan türünde Türkiye birincisi olan FEM Dershanesi Bursa Mustafakemalpaşa şubesi öğrencisi Merve Alan’ı 5 bin liralık hediye çekiyle ödüllendirdi.Hacettepe Üniversitesi Tıp...

Bu yıl yapılan Liseleri Yerleştirme Sınavında (LYS) EK-Y MF-1 puan türünde Türkiye birincisi olan FEM Dershanesi Bursa Mustafakemalpaşa şubesi öğrencisi Merve Alan’ı 5 bin liralık hediye çekiyle ödüllendirdi.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimine devam edecek olan Merve Alan, dershane öğretmenleriyle veda fotoğrafı çektirdi. Merve Alan, başarısını düzenli çalışmasına ve dershanesindeki kaliteye borçlu olduğunu belirtti. Alan, ‘’Emeği geçen Mustafakemalpaşa Fem Dershanesi öğretmenlerime aileme ve okul öğretmenlerime teşekkür ederim.” dedi.

Mustafakemalpaşa Fem Dershanesi Müdürü Ahmet Bozkurt ise şunları söyledi: “100 bin nüfuslu bir ilçeden böyle büyük ölçekli bir başarının çıkması elbette ki büyük bir emek ve işbirliğinin ürünüdür. Öğretmen ve doküman desteği, disiplinli çalışma ve azimle birleştiğinde dershanemizin farkını ortaya koymuştur. Merve’nin bundan sonraki hayatında da bu başarısını devam ettirip, onu başarılı bir doktor olarak görmek istiyoruz.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri