Lütfi Çelik: Milli Görüş iktidarında üretim politikası izlendi

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı nisan ayı divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıdan sonra teşkilat mensupları beraber oruç açtı iftar programı düzenlendi.

Toplantıya ilçe yönetimi ve mahalle teşkilatları katıldı. Toplantıda konuşma yapan ilçe başkanı Lütfi Çelik şunları söyledi:

"Mübarek Ramazan Ayınızı tebrik ederim. Ülkemizde ve tüm dünyada yaşayan Müslümanlara hayırlar ve tüm dünyaya barış gelmesine vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Peygamber efendimiz (SAV) Ramazan hakkında söylediği ‘’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bu mübarek günlerin ortasına gelmiş bulunmaktayız. Artık sonuna doğru yani cehennemden kurtuluş evresine girmeye başlayacağız İnşallah. Bunun için ibadetlerimizi daha da yoğunlaştırmalıyız. Zaten orucumuz tutuyoruz, yatsıdan sonra teravihlerimizi eda etmeye çalıyoruz. Bir çoğu muz hatime başladı, kimimiz mukabeleye katılıyoruz. Durumumuzun el verdiğince sadakamızı, fitremizi ve zekatımızı da bu ay vesilesi ile çok vermeye çalışıyoruz. Tabi tüm bu ibadetlerin yanında en büyük ibadetlerden birisi olan cihat ibadetini daha da yoğun yapmamız gerekiyor".

İsrail zulmüne değinen Lütfi Çelik, "Her gün televizyonlarda izliyorsunuz katil, terör devleti İsrail Filistinli kardeşlerimize Ramazanda dahi zulüm ediyor, katlediyor, işgal ediyor. Öteki tarafta zalim Çin Doğu Türkistan da ki Uygur kardeşlerimiz, hiçbir kutsalını gözetmeden asimilasyon ve işkenceye tabi tutuyor. Yanı başımızda Suriyeli Kardeşlerimizin hali gözümüzün önünde. Bitmedi Keşmir imiz var. Hindistan Keşmir de Müslüman kimliğini yok etmeye çalıştığını, Arakanlı Müslümanları diri diri yakıldığın yurtlarından sürüldüğünü dünyanın dört bir yanında Müslüman ve mazlum kanı akıtıldığını anlat anlat bitmez. Hakeza Ülkemizde derin ekonomik çöküntüden dolayı milletimizin girdiği sıkıntı hepimizce malum. Kadınlarımız evde pişirecek bir şey bulamaz hale gelmişken gençlerimiz işsizlik ve düşük ücretlerden dolayı geleceğe umutla bakamamaktadır. Gece gündüz çalıştığı halde evinin çocuğunun gereken ihtiyaçları karşılayamayan babalar, bunalıma girip, Allah korusun intihara bile yeltenmektedir" sözlerini kullandı.

Çelik konuşmasını şu şekilde tamamladı: "İşte tüm bu felaketlerden kurtulmanın bir tek yolu vardır, o da Milli Görüş tür. Ecdadımız 1000 yıl bu topraklara ve dünyaya Milli görüş Zihniyetiyle saadet getirmiştir. Ne zamanki Türkiye de Milli Görüş iktidara gelmiş, bolluk bereket zenginlik gelmiş. Üretim başlamış, fabrikalar yapılmış, sanayi tesisleri kurulmuş Milli Kalkınma başlamış. Kıbrıs Fetih edilmiş. Onurlu bir dış politika izlenmiş. Dünyanın en büyük Müslüman Ülkeleri bir araya getirilmiş, dünyada barışı ve adil bir dünya düzeni sağlamaya çalışılmış. O günlerde tüm bu hayırlı hizmetleri yapan , Merhum Genel Başkanımız Erbakan Hocamızı rahmetle minnetle anıyoruz bu vesile ile. İşte bugünde bizler tekrar Milli Görüşü, ülkemize ve dünyaya hakim kılmak için canla başla çalışmalıyız. Ramazanın bereketinden istifade etmeliyiz. Vatandaşlarmıza tek tek ulaşıp çarenin umudun Saadet partisinde olduğunu anlatmalıyız. Rabbim bizlere ramazandan bolca istifade etmeyi nasip etsin, bundan sonraki ramazanlarımıza, huzur barış içinde girmeyi nasip etsin".

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri