Lumia 920'ye Güncelleme Sözü

Nokia'nın amiral gemisi bu ay güncellemeye kavuşacak.

Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefonlar piyasayı sardı. Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi biraz aceleye getirilmiş olduğu için Windows Phone 8'li akıllı telefonlar kullanıcıların yoğun şikayetine maruz kaldı. Bu platformun en önemli temsilcilerinden biri olan HTC Windows Phone 8X ilk büyük güncellemesini bu ayın başında almıştı. HTC 8X güncellemesinin ardından gözler Nokia'ya çevrilmişti, ancak firmadan ses çıkmamıştı.

Bugün Nokia konuya açıklık getirerek Lumia 920 kullanıcılarını sevindirdi. Firmanın verdiği bilgilere göre Lumia 920, bu ay bitmeden kapsamlı bir yazılım güncellemesi alacak. Nokia Lumia 920, HTC Windows Phone 8X'e oranla biraz daha stabil görünüyordu, ancak telefonun büyük sorunları olduğu bir gerçek. Lumia 920 kullanıcıları özellikle cihazlarının pil ömründen ve bazı küçük hatalarından şikayetçi. Muhtemelen Nokia bu konu üzerinde yoğun bir çalışma üzerinde ve yayımlayacağı güncellemeyle sorunların büyük kısmını çözeceğine inanıyor. 
 
Bu yıl bitmeden Lumia 920'nin büyük bir güncellemeye kavuşacağına kesin gözüyle bakıyoruz. Eğer bir Lumia 920 sahibiyseniz, telefonunuzun güncelleme menüsünü sık sık kontrol etmeye başlamanızı tavsiye ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri