Luis Garcia’nın Takımı Liderliğini Sürdürdü

Hindistan Süper Ligi'nde lider Atletico de Kolkata takımı NorthEast United’i ağırladı. Oyun kontrolünü elinde tutan ev sahibi takımın golü 51. dakikada Luis Garcia’dan geldi. Rakibini 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Atletico de Koltaka,...

Hindistan Süper Ligi'nde lider Atletico de Kolkata takımı NorthEast United’i ağırladı. Oyun kontrolünü elinde tutan ev sahibi takımın golü 51. dakikada Luis Garcia’dan geldi.

Rakibini 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Atletico de Koltaka, ligdeki yüksek performasını devam ettirirken galibiyet golüne adını yazdıran Liverpool eski yıldız golcüsü Luis Garcia maçın adamı seçildi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını takım teknik direktörü Antonio López Habas ve takımının galibiyetinde oynadığı oyunla büyük pay sahibi olan Luis Garcia cevapladı. Maçta sadece gol aradıklarını dile getiren Garcia, golü bulamayınca zorlandıklarını anlattı. İlk yarı sonrasında soyunma odasında teknik direktör Habas’ın önde baskı kurmalarını söylediğini anlatan golcü ikinci yarının başında golü bulduklarını söyledi.

Hedeflerinin final olduğunu söyleyen Garcia, "Tabiki şimdiki hedef gelecek maçı kazanmak olacak ve o maçta bizi hedefimize ulaştıracak." dedi.

Takımdan memnun olduğunu dile getiren teknik adam Habas, "Çok iyi takımımız var. Başka golcüye de ihtiyacımız yok. Ben sadece gelecek maçı düşünüyorum." dedi.

NorthEast United teknik direktörü Ricki Herbert'in ise maç sonrasında çok üzgün olduğu gözden kaçmadı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri