LÖSEV'den Ramazan hazırlığı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Ramazan ayı boyunca lösemili ve kanserli çocuk ailesine gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç yardımında bulunmaya hazırlanıyor.

LÖSEV'in Ramazan ayına özel yardım faaliyetleri hakkında bilgi veren LÖSEV Sosyal Hizmetler Yönetmeni Arzu Bağ, "Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 17.000’i aşkın lösemili ve kanserli çocuk ve ailesine içerisinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi bulunan yardım kolileri ulaştıracak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, yardımlaşma duygusunun farklı bir anlam kazandığı Ramazan ayı boyunca tüm ailelerini kucaklayacak ve değerli bağışçılarının destekleriyle onları yalnız bırakmayacak. Ekonomik zorluklar içinde uzun ve pahalı bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, bir araya gelerek moral kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında iftar yemekleri düzenleyecek. LÖSEV Ramazan Ayı boyunca binlerce lösemili çocuk ve ailesini iftar yemeklerinde buluşturarak onlara hem moral verecek, hem sıkıntılarını yakından dinleyerek kalıcı çözümler yaratacak" ifadelerini kullandı.

DOLANDIRICILAR LÖSEV'İN İSMİNİ KULLANIYOR

LÖSEV'in adını kullanarak para toplayan, dergi satan kimselere itibar edilmemesi gerektiğini kaydeden LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Ceren Gökdemir ise, "LÖSEV asla sokakta para toplamaz. Para ile gazete, dergi satmaz. Evinize, iş yerinize gelerek bağış istemez. Kendilerini acındırarak sizden para isteyenleri hemen polise ihbar ediniz" diye konuştu. LÖSEV'in Ramazan yardımları ile ilgili katkıda bulunmak isteyenlerin  internet adreslerinden ulaşabileceğini dile getiren Gökdemir, "Ramazan ayı boyunca iletilmek üzere birçok temel ihtiyacın yer aldığı koli seçeneklerinde kuru gıdadan et ve et ürünlerine kadar birçok çeşit bulunuyor. LÖSEV’e kayıtlı ailelere gönderilmek üzere ben de bir koli almak istiyorum diyorsanız Acil Yardım Kolisi, Küçük Aile Kolisi, Büyük Aile Kolisi, Sağlıklı Sevinçli Aile Kolisi, Mutlu Aile Kolisi, Orta Aile Kolisi olmak üzere hazırlanan bağış kolisi seçeneklerine yönelik detaylı bilgilere  internet sitemizden sitesinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz" sözlerini kullandı.

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri