LÖSEV’den Konya’da ziyaret ve etkinlikler

LÖSEV, 25’inci yılında 6 milyon gönüllüsüyle kansere ve kanserin zorlayıcı etkilerine karşı verdiği mücadelesini gün geçtikçe büyütüyor.

LÖSEV yetkilileri bu kapsamda Konya’da farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi. Lösemi ve kanserle mücadele eden Konyalı aileler ziyaret edildi, mutlu et paketleri ulaştırıldı.

Gönüllüler ile yapılan kamuoyu bilinçlendirme çalışmasına katılan LÖSEV gönüllüsü Aylin Gökçe çalışma öncesi şunları kaydetti: “Bağışçı olduğum LÖSEV’e neden gönüllü olmamayayım, sahada çalışmayayım dedim. Emeklilikten sonra katıldım ama aslında çalışırken de gönüllü aktivitelerine katılabilirmişim. Bugün gönüllü ailelerimizle birlikte ramazan kurban bülteni dağıtacağız. Lösemi ve kanserle mücadele etmiş çocukların aileleri ile tanışınca çok güzel bir iş yaptığımı daha çok fark ettim. Çalışmaktan mutluluk duydum. Konya’yı gönüllü olmaya davet ediyorum.”

"Sen de Koşar Adım LÖSEV Takımında yer alabilirsin" diyen LÖSEV, katılımcıların başvuru linkinden kendi adıyla veya şirket olarak, online bağış kampanyalarıyla, lösemili çocukların eğitimlerine destek olabileceklerini duyurdu

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri