Lösev Tır'ı Kırşehir'de

'TIR dolusu LÖSEV yardımı' projesi kapsamında Türkiye'de ihtiyacı olan lösemili ailelere yardımlarını ulaştıran LÖSEV TIR'ı Kırşehir'e de geldi. TIR'da lösemili çocukların ilgisini çekecek ve eğlendirecek oyuncak, giyim, kırtasiye ve...

'TIR dolusu LÖSEV yardımı' projesi kapsamında Türkiye'de ihtiyacı olan lösemili ailelere yardımlarını ulaştıran LÖSEV TIR'ı Kırşehir'e de geldi. TIR'da lösemili çocukların ilgisini çekecek ve eğlendirecek oyuncak, giyim, kırtasiye ve gıda yardımı yapıldı.

    LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Mine Yergök, Kırşehir'de lösemili çocuklar ve ailelerine yardım için bulunduklarını, 3 yıldır iyilikler TIR'ının Türkiye'nin dört bir yanına giderek ailelere yardımlarını götürdüğünü ve ailelerin TIR'dan ihtiyaçlarına göre istedikleri şeyleri alabildiğini söyledi. Yergök, "Biz de burada aileler ile buluşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz." dedi.

    TIR'a indirilen yardım malzemelerinin yanı sıra vatandaşların yardım etmesi için bağış kumbarası da konuldu.

    Hasta çocukların aileleri ise LÖSEV TIR'ının gelmesinden memnun olduklarını dile getirdi. 3 yıldır çocuğu tedavi gören Saliha Coşer, böyle desteklerin aileleri ve çocukları sevindirdiğini belirtti. Coşer, "Bu gibi uygulamalar en azından kendimizi yalnız hissettirmiyor varlıklarının bilinmesi ve onlar için bir şeyler yapılmaya çalışılması güzel şeyler." diye konuştu.

    Bütün insanların da aynı duyarlılığı göstermesi gerektiğini de belirten Saliha Coşer, "Çocuklar için düzenlenen reklamlara bile tahammül yok hemen kanalları değiştiriyorlar oysa ateş düştüğü yeri yakıyor." şeklinde konuştu. Maddi olarak olmasa da manevi olarak hasta çocuklar için bir şeylerin yapılabileceğini de söylen Coşer, çocukların bu gibi durumlarda mutlu tutulmasının gerektiğini söyledi.

    İyilikler TIR'ının buradan sonraki durağı ise Kırıkkale olacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri