Loom Apple Premium Reseller Dördüncü Şubesini Gaziantep’te Açtı

Apple’ın Türkiye’deki yetkili satıcılarından Elmacı Pazarı A.Ş, LOOM Apple Premium Reseller mağazalarına bir yenisini daha ekledi.

Apple’ın Türkiye’deki yetkili satıcılarından Elmacı Pazarı A.Ş, LOOM Apple Premium Reseller mağazalarına bir yenisini daha ekledi. LOOM’un dördüncü şubesi Adana, Mersin ve İzmir’den sonra Gaziantep Forum’da düzenlenen törenle hizmete açıldı.

LOOM’un açılış törenine Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Naksan Teknoloji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu, Apple Türkiye temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gaziantep’teki Apple tutkunlarına avantajlar ve sürprizler ile hoşgeldin diyen LOOM’da, açılışa özel olarak iPad mini 799 TL yerine 499 TL’ye teknoloji severlere sunuldu. Özel promosyonlar bununla da sınırlı kalmayarak Apple’ın yeni nesil akıllı telefonları iPhone 5s ve iPhone 5c, özel kılıf hediyesi müşterilerin beğenisini kazandı.

Naksan Teknoloji çatısı altında faaliyet gösteren Elmacı Pazarı A.Ş’nin Apple ürünleri odağındaki mağazası olan LOOM hakkında bilgi veren Naksan Teknoloji Genel Müdürü Tunç Akman, “LOOM mağazalarına bir yenisini daha eklemenin heyecanı içerisindeyiz. Beklediğimizin üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Sabahın erken saatlerinde yüzlerce alıcı sıraya girerek sabırla açılış saatini bekledi. Akşam saatlerinde ise mağazamızda neredeyse satacak ürün kalmadı. Uzman ekibimiz, ürünlerini gerek bireysel gerekse iş amaçlı kullanacak müşterilerimiz için kurulum ve eğitim hizmetleri de sunmaktadır.” dedi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri