Lokman Hekim Hastaneleri’nden Eğitime Destek

VAN (İHA) – Özel Lokman Hekim Van Hastaneleri tarafından Polatoğlu İlk ve Ortaokulu’na kitap yardımında bulundu.Lokman Hekim Van Hastaneleri tarafından Tuşba ilçesine bağlı Polatoğlu İlk ve Ortaokulu’...

VAN (İHA) – Özel Lokman Hekim Van Hastaneleri tarafından Polatoğlu İlk ve Ortaokulu’na kitap yardımında bulundu.

Lokman Hekim Van Hastaneleri tarafından Tuşba ilçesine bağlı Polatoğlu İlk ve Ortaokulu’nda yeni oluşturulan Faruk Kızıltaş Kütüphanesi’ne 400 adet kitap hediye edildi. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Lokman Hekim Van Hastaneleri Başhekimi Mesut Pekmez, okulun daha önce oluşturulan kütüphanesinde kitap olmadığını fark etmeleri üzerine Ankara ve Van’da bulunan Lokman Hekim Hastaneleri olarak bir kampanya başlattıklarını belirterek, “Okulumuzda bulunan Faruk Kızıltaş adını taşıyan kütüphanemizin kitap ihtiyacı olduğunu fark ettik. Bunun üzerine başlattığımız kitap kampanyamıza gerek Ankara’da gerekse Van’daki hastanelerimiz bünyesinde çalışan personelimiz ve hastalarımız büyük bir duyarlılık gösterdi. Bugünde toplanan yaklaşık 400 adet kitabımızı okul müdürümüze teslim ettik. Amacımız hem eğitime destek olmak hem de kitap okuma alışkanlığını oluşturmaktır. Bu kapsamda kitapların okulumuza hayırlı olmasını dilerken, kampanyamıza destek veren tüm personele teşekkür ediyorum” dedi.

Kitapları hastane yetkililerinden teslim alan Okul Müdürü Yusuf Kızıltaş ise, Lokman Hekim Hastaneleri yetkili ve personeline bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri