Liste oluşturuluyor

Konyasporda, Perşembe günü yapılacak olan genel kurul için liste çalışmalarının devam ettiği ve başkanlık için de Bahattin Karapınarın en kuvvetli aday olarak öne çıktığı öğrenildi.
18 Haziran Perşembe günü yapılması gereken, ancak genel kurul delegelerinin ve görevi devralacak bir listenin çıkmaması sonucunda 25 Haziran Perşembe gününe ertelenen Konyaspor kongresi için çalışmalar sürüyor. Konyaspor’da, başkan adayı ve yönetim oluşturulması için de görüşmeler aralıksız devam ediyor. Spor kamuoyuna yansıtılmadan gerçekleştirilen temaslarda, öncelikle ‘başkan kim olsun?’ şeklinde nabız yoklandığı, bununla birlikte yönetime kimlerin alınacağı konusunun su yüzüne çıkmaya başladığı öğrenildi. Yeşil-beyazlı kulüpte, tüm Konya’nın başkan olması noktasında birleştiği Ahmet Şan’a, Kombassan Holding Başkanı Haşim Şahin ve yönetiminin sıcak bakmaması nedeniyle gözler şimdi Bahattin Karapınar ve Hilmi Kulluk ikilisine çevrildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in hafta içinde bir araya geldiği Karapınar ve Kulluk ikilisinin liste çalışması yaptığı ve Perşembe günü gerçekleştirilecek olan kongreye de bu listeyle çıkacakları ileri sürüldü.
AKYÜREK TEMİNET VERDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e yakın olan bazı spor adamlarından öğrendiğimiz bilgilere göre, Akyürek’in Karapınar ve Kulluk’a her türlü desteği vereceği ve bu konuda rahat olmalarını söylediği belirtildi.  Cumartesi sabahı Amerika’ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in, Konyaspor konusunda hassas davrandığı, dolayısıyla da Bahattin Karapınar ve Hilmi Kulluk’a ekonomik anlamda teminat verdiği öğrenildi. Başkan Akyürek’in teminat vermesinin ardından, liste çalışmalarını hızlandıran Karapınar ve Kulluk’un, krizin aşılması için kulübe emanet para verecek isimler üzerinde durdukları ve bu konuda çalışmalar yaptıkları sızan bilgiler arasında.
Öte yandan, Konyaspor’da yeniden görev alması için yoğun baskı yapılan, ancak Holding yönetiminden izin alamadığı için bu görevi kabul etmeyen Ahmet Şan’ın öncekigün yurtdışından döndüğü ve Konyaspor için mesai harcadığı öğrenildi. Ahmet Şan’ın dün bazı yöneticilerle bir araya geldiği ve istişarelerde bulunduğu da sızan haberler arasında.
KÖSEOĞLU: 3-4 TRİLYON LAZIM
Yeşil-beyazlı ekibi süper lige çıkaran, başkanlık için ismi yeniden gündeme gelen Mehmet Köseoğlu, kulübün düzlüğü çıkması ve yoluna devam etmesi için acilen en az 3-4 trilyona ihtiyacının olduğunu ifade ederek, Konyaspor’un ancak bu şartlar oluştuğunda rahat bir nefes alabileceğini söyledi. Köseoğlu, “Nakit para olmadan bu sıkıntı devam eder. Bu işler parasız asla olmaz. Çünkü, muhatabınız futbolcu. Kulüpten çok kendilerini düşünürler. Bunun için de göreve gelecek yönetim bunun hesabını çok iyi yapmak zorundadır” dedi.
Konyaspor’un acil ödenmesi gereken borçlar için de 6 trilyon gibi bir rakama ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Köseoğlu, “Öncelikle oyuncularla masaya oturulmalı. Oyuncular kulüple ilişkilerini keseceklerse de, bu dostça olmalı. Futbolcular da fedakarlık yapmak zorundadır. Çünkü, bu takımı düşüren onlar.  Dolayısıyla da iki taraf dostça anlaşarak yollarını ayırmalıdır” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri