Liste masaya yatırılıyor

Konya Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Zafer Turan ile dün bir toplantı gerçekleştirildi

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılar 14 Temmuz tarihinde başlayacakları kamp öncesinde transfer sıkıntısını çözmek istiyor.

YENİ BİR TOPLANTI DAHA

Son 1 haftadır şehir dışında olan Teknik Direktör Zafer Turan dün yeniden Konya’ya geldi. Bazı isimlerle çeşitli nedenlerle anlaşamayan yeşil beyazlı yönetim, Zafer Turan ile yapacağı toplantı neticesinde yeni yol haritasını belirleyecek. Alternatif isimlerin gündeme alınacağı toplantı neticesinde belirlenen isimlerle görüşmeler hızlandırılacak.

KONYASPORLULAR DA KONUŞULACAK

Zafer Turan ve Anadolu Selçukspor yönetimi arasında yapılacak toplantının ana gündem maddelerinden bir tanesi de Konyasporlu oyuncular. Birkaç ismin inatla PTT 1. Lig’de oynamak istemesi ve kendilerine verilen zamanın dolmasına rağmen yeşil beyazlı yönetimle iletişime geçmemesi sonrası yönetimin Konyaspor’dan alacağı bir oyuncu yokmuş gibi transferini yapması beklenmekte.

GÜLEÇ’DE SONA DOĞRU

Öte yandan dış transferde görüşmeler devam ediyor. Alınan bilgilere göre yeşil beyazlılar uzun süredir görüştüğü Mahmut Güleç ile büyük oranda anlaşma sağladı. Oyuncunun kulübüyle olan sıkıntılarının çözülmesi ardından Güleç’in gelecek sezonda kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu öğrenildi.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri