Liseli genç erkeklerde Ereğli İvriz şampiyon

Geçtiğimiz Gün Ereğli Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Liseli genç erkekler tenis turnuvasında Erkekler kategorisinde birinci gelen Ereğli İvriz Anadolu Öğretmen Lisesi Beden eğitimi öğretmeni Sait Gö

Geçtiğimiz Gün Ereğli Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Liseli genç erkekler tenis turnuvasında Erkekler kategorisinde birinci gelen Ereğli İvriz Anadolu Öğretmen Lisesi Beden eğitimi öğretmeni Sait Gölle, turnuvada başarılı ola öğrencilerini tebrik etti. Başarılarının bundan sonrada devam edeceğini ifade eden Gölle, “Başarılarımız devam edecek. Tenis turnuvasında başarı gösteren öğrencilerimizi de tebrik ediyorum. Bu etkinliği düzenleyen Ereğli Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğüne de teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ereğli Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Liseliler Tenis müsabakalarından alınan sonuçlar ise şöyle: Liseli Genç Erkeklerde İvriz Anadolu Öğretmen Lisesi birinci, Cumhuriyet Lisesi ikinci, İmam Hatip Lisesi ise üçüncü oldu. Liseli genç kızlarda ise, Birinci Atatürk Lisesi, İkinci Halkapınar Arif Arık Lisesi, Üçüncü ise Cumhuriyet Lisesi oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri