Lise Öğrencisi, Meriç Nehri'nde Boğuldu

Edirne’de iki arkadaşıyla birlikte Meriç Nehri’ne giren 16 yaşındaki Doğukan Armutkısu, boğularak hayatını kaybetti. Menzilahir Mahallesi’nde oturan Armutkısu, okul alışverişini yaptıktan sonra evine geldi. Kıyafetlerini annesi Nevin...

Edirne’de iki arkadaşıyla birlikte Meriç Nehri’ne giren 16 yaşındaki Doğukan Armutkısu, boğularak hayatını kaybetti.

Menzilahir Mahallesi’nde oturan Armutkısu, okul alışverişini yaptıktan sonra evine geldi. Kıyafetlerini annesi Nevin Armutkısu’ya teslim eden lise öğrencisi arkadaşlarıyla piknik yapmak üzere Meriç Nehri kıyısında bulunan İzzet Arseven Kent Ormanı’na gitti. Üç arkadaş, kent ormanı ile Orman ve Su İşleri Müdürlüğü arasındaki alana geçti. Kimsenin fazla gitmediği bölgeye ilerleyen gençler, suyun üzerine düşen ağacın üzerinden nehrin ortasındaki adaya geçti. Aralarında Doğukan Armutkısu’nun da bulunduğu gençler burada nehre girdi. Alınan bilgiye göre nehre giren Armutkısu bir süre çırpındıktan sonra suda kayboldu.

Arkadaşları durumu polise bildirdi. Bunun üzerine çok sayıda polis ile Edirne Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri bölgeye sevk edildi.

Polis ekipleri yaptıkları araştırmalarda gencin elbiselerini nehrin kenarında buldu. AFAD ekipleri ise nehre bot indirerek gencin cesedini aramaya başladı. Olayın duyulmasıyla birlikte Doğukan’ın babası Okçay ve mahalle sakinleri Meriç Nehri kenarına akın etti. Doğukan Armutkısu’nun bulunması için AFAD ekipleri arama çalışmalarını sürdürürken Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi’nden sualtı arama ekinden yardım istendi. Olayla ilgili bilgi veren Menzilahir Mahallesi Ergin Karabayır, üç arkadaşın piknik yapmak üzere nehri girdiğini belirterek Doğukan Armutkısu’nun boğularak kaybolduğunu belirtti. Dün akşamdan bu yana arama çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Karabayır, "Mahallemizde oturan 3 çocuk dün buraya yüzmeye gelmişler. Doğukan biraz açılıp boğulmuş. Şimdi polis ve AFAD ekipleri nehirde arama yapıyor. Şu ana kadar henüz cesedi bulunamadı." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri