Lise Öğrencileri İspanya’ya Uğurlandı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde 28 Muhasebe ve Finansman Bölümü öğrencisi "Gelişim İçin Avrupa da Mesleki Eğitim" başlıklı proje kapsamında iki hafta süreyle yapacakları e...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde 28 Muhasebe ve Finansman Bölümü öğrencisi "Gelişim İçin Avrupa da Mesleki Eğitim" başlıklı proje kapsamında iki hafta süreyle yapacakları eğitim ve staj için yakınları tarafından İspanya’ya uğurlandı.

5 öğretmen nezaretinde eğitim ve staj için İspanya’ya gidecek olan 28 öğrenci Cumhuriyet Meydanında yakınları tarafından uğurlandı. Otobüse binen öğrencilerin hayli heyecanlı oldukları görüldü.

Okul Müdürü Selim Özyurt, Erasmus+Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği Proje başvurusu sonucu faaliyeti kapsamında 2015 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 2015-1-TR01-KA102-020876 numaralı "Gelişim İçin Avrupa da Mesleki Eğitim" başlıklı projenin 49 bin 863 Avro hibe ile desteklenmeye değer bulunduğunu söyledi.

Özyurt, “Proje kapsamında okulumuz Muhasebe ve Finansman bölümünde 28 öğrenci ve 5 öğretmen iki hafta boyunca İspanya’nın Sevilla kentinde bulunan Les Vırgen De Los Reyes’te eğitim ve staj yapacaklardır. Bu süre zarfında öğretmen ve öğrencilerimize öncelikle dil eğitimi verilecek, ayrıca ülkenin coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgilendirmelerde bulunulacaktır” dedi.(MA-EFE)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri